BEŞİKTAŞ

Beşiktaş'ta flaş Burak Yılmaz gelişmesi!

Beşiktaş, Akhisarspor maçının hazırlıklarını sabah yaptığı çalışmayla sürdürdü. Yeni transfer Burak Yılmaz, antrenmanın tamamında takımla çalışırken, çift kale maçta 'as' takımda oynadı.

Beşiktaş'ta flaş Burak Yılmaz gelişmesi!

Spor Toto Süper Lig'in ikinci yarısının açılış maçında Beşiktaş, cuma günü deplasmanda Akhisarspor ile karşılaşacak. 

Siyah-Beyazlılar, Akhisarspor maçının hazırlıklarını sabah yaptığı çalışmayla sürdürdü. Trabzonspor'da sakatlık geçiren ve daha sonra kadro dışı kalan Burak Yılmaz'ın antrenman eksikliği bulunuyordu.Antalya kampının ilk günlerinde takıma katılan ve burada bireysel antrenmanla kendini hazırlayan golcü futbolcu, İstanbul'daki antrenmanlarda takımla beraber çalışmalara başladı.

Teknik direktör Şenol Güneş yönetiminde Beşiktaş, antrenmanın ilk yarım saatinde salonda çalıştı.Siyah-beyazlılar antrenmanın kalan bölümününde ise taktik çalışmalar gerçekleştirdi. Top kapma çalışmasının ardından çift kale maç yapan Beşiktaş'ta teknik direktör Şenol Güneş, yeni transfer Burak Yılmaz ve Isimat Mirin'i as kadroda oynattı.Tecrübeli teknik adamın ilk taktik çift kale maçtaki 11'i, Karius, Gökhan Gönül, Vida, Mirin, Caner, Atiba, Dorukhan, Lens, Ljajic, Güven ve Burak Yılmaz'dan oluştu.

İlk yarıda bu 11'i bozmayan Güneş, ikinci yarıda Dorukhan'ı, eksik oynayan siyah takıma geçirirken, diğer oyuncularda herhangi bir değişiklik yapmadı. Beşiktaş, Akhisarspor maçının hazırlıklarına yarın yapacağı antrenmanla devam edecek.Transfer süreci tamamlandıktan sonra Akhisar maçında oynaması zor görünen Burak'ın takımla birlikte çalışması teknik heyeti sevindirdi.

18.haftada oynanacak olan Erzurumspor maçında forması giymesi beklenen Burak'ın sahalara erken dönerek Akhisarspor maçında 11 başlaması bekleniyor.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER