BEŞİKTAŞ

Beşiktaş'ta Fikret Orman yeniden başkan oldu

Beşiktaş'ta seçime tek aday olarak giren Fikret Orman, 1950 geçerli oy alarak yeni dönemin başkanı oldu.

Beşiktaş'ta Fikret Orman yeniden başkan oldu

BJK Akatlar Spor ve Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilen genel kurulda, seçime mevcut başkan Fikret Orman tek aday olarak girdi.

Beşiktaş Akatlar Spor ve Kültür Kompleksi'nde gerçekleştirilen seçimde 1971 kişi oy kullandı. Seçime tek aday olarak giren mevcut başkan Fikret Orman, 1971 oyun 1911'ini alarak güven tazeledi. 42 oy, 'boş oy' olarak kullanırken, 18 oy ise geçersiz sayıldı.

KONGREDEN NOTLAR: BJK Akatlar Spor ve Kültür Kompleksi'nde gerçekleştirilen toplantıda, kongre divan kurulu başkanlığına üyelerin oylarıyla Şener Yurdakul seçildi.

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, tek aday olarak girdiği olağanüstü seçimli genel kurulda oyunu verdi.

ORMAN VE ADALI OYUNU KULLANDI : Bu arada Fikret Orman ve yeni yönetim kurulu listesinde yer alan Serdal Adalı, oy verme işlemlerini gerçekleştirdi. Orman'ın oy verirken, "Oyumu muhalefete verdim" sözleri ise gülüşmelere neden oldu.

Şenol Güneş sitem etti! Bu VAR niye...

Yönetimde 5 değişiklik : Ayrıca Divan Kurulu toplantılarının yılda 4 kez yerine 3 kez yapılması kararlaştırılırken, toplantılara 3 kez katılmayanların Divan üyeliğinin düşmesi tüzükten kaldırıldı. Ocak, nisan, temmuz ve ekim aylarındaki toplantıların tarihleri, şubat, ağustos ve kasım olarak belirlendi. Kongre üyeleri bugün ise yeni yönetim için sandık başında olacak. Kongrede14 bin 456 üye, 20 sandıkta oy kullanabilecek.

Seçime tek aday olarak girecek mevcut başkan Fikret Orman yeni dönem yönetiminde 5 değişikliğe gitti. Ahmet Nur Çebi, Berk Hacıgüzeller, Erdal Torunoğulları, Hakan Kalkavan ve Emre Kocadağ yeni dönemde görev almayacak. Orman 2013’te başkanlık için yarıştığı Serdar Adalı’nın yanısıra Ahmet Kavalcı, Hüseyin Yücel, Gökçe Meriçten ile Melih Aydoğdu’ya yönetiminde yer verdi.

İşte Orman'ın yönetim kurulu listesi:

Serdal Adalı
Umut Güner
Ahmet Ürkmezgil
Deniz Atalay
Hüseyin Yücel
Ahmet Kavalcı
Metin Albayrak
Cihat Kumuşoğlu
Şafak Mahmutyazıcıoğlu
Hüseyin Mican
Hakan Özköse
Erdal Karacan
Gökçe Meriçten
Candaş Tolga Işık
Melih Aydoğdu

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER