BEŞİKTAŞ

Beşiktaşlı yıldız oyundan alındı kulübeyi tekmeledi

Beşiktaşlı futbolcu Negredo, Trabzonspor maçının 58. dakikasında oyundan alındıktan sonra çok sinirlendi.

Beşiktaşlı yıldız oyundan alındı kulübeyi tekmeledi

Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig 7. haftasında sahasında Trabzonspor'u ağırladı.

Siyah beyazlılarda bu maçta ilk 11'de başlayan ve ilk yarıda bir topu direkten dönen Negredo, ikinci yarıda oyundan çıktıktan sonra çok sinirlendi.

Beşiktaş - Trabzonspor maçında Negredo ne yaptı?

Beşiktaş'ta henüz gol sevinci yaşayamayan yeni transfer Negredo, Trabzonspor maçında da ilk yarıda girdiği bir pozisyonda direği geçemedi. İspanyol futbolcu maçın ikinci yarısında 58. dakikada kenara alındı ve oyuna Cenk Tosun girdi. İspanyol futbolcu Negredo oyundan çıktıktan sonra oldukça sinirlendi ve yedek kulübesine gelerek kulübeyi tekmeledi.

Beşiktaş Trabzonspor maçı fotoğraflarıBeşiktaş Trabzonspor maçı fotoğraflarıBeşiktaş Trabzonspor maçı fotoğraflarıBeşiktaş Trabzonspor maçı fotoğraflarıHABERİN FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYIN

Negredo'nun kendi performansına da sinirlendiği haberleri gelirken, İspanyol futbolcu tam bu sırada Lens'in attığı gol sonrasında kulübeden çıkarak takım arkadaşını alkışladı. Negredo daha sonrasında kulübede yerinde oturarak dikkatle maçı takip etti.

Beşiktaş - Trabzonspor maçında Fırat Aydınus Negredo pozisyonu

Beşiktaş ile Trabzonspor arasında Spor Toto Süper Lig 7. haftasında oynanan maçın ikinci yarısında ilginç bir an yaşandı. Dakikalar 52'yi gösterirken orta sahada Tolgay Arslan ile Kucka arasında yaşanan ikili mücadelede ayağına aldığı darbe sonrasında Kucka yerde kaldı. Bu sırada Kucka'nın yanına gelip durumunu soran Fırat Aydınus hemen arkasındaki Negredo'yu görmeyince İspanyol futbolcunun yanlışlıkla ayağına bastı. Fırat Aydınus daha sonra Negredo'nun yanına giderek İspanyol futbolcudan özür diledi.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER