FUTBOL

Beşiktaş'ın zaferi yabancı basında

UEFA Şampiyonlar Ligi G Grubu son maçında RB Leipzig'i deplasmanda 2-1 yenerek 14 puanla grubu namağlup lider tamamlayan Beşiktaş yabancı basında en çok dikkat çeken ekiplerden biri oldu.

Beşiktaş'ın zaferi yabancı basında - Sayfa 1

UEFA Şampiyonlar Ligi G Grubu son maçında RB Leipzig'i deplasmanda 2-1 yenerek 14 puanla grubu namağlup lider tamamlayan Beşiktaş yabancı basında en çok dikkat çeken ekiplerden biri oldu. İşte siyah beyazlı ekibin başarısını öven dış basında Beşiktaş için yazılanlar...

Beşiktaş'ın zaferi yabancı basında - Sayfa 2

Leonardo Jardim: "Beşiktaş ve Porto gruptan çıkmayı fazlasıyla hak etti." Monaco teknik direktörü Jardim, G Grubu'nu yenilgisiz lider tamamlayab Beşiktaş ve 5-2 mağlup oldukları Porto'nun kazandıkları başarıları hakettiklerini söyledi ve iki ekibe başarı diledi. (L'Equipe)

Beşiktaş'ın zaferi yabancı basında - Sayfa 3

Beşiktaş, Leipzig'in ilk kez çıktığı Avrupa arenasında Şampiyonlar Ligi macerasını son dakikalarda attığı golle acı bir şekilde noktaladı. (Reuters)

Beşiktaş'ın zaferi yabancı basında - Sayfa 4

Leipzig'in ilk Şampiyonlar Ligi macerası, Beşiktaş'a evinde 2-1 kaybettiği maçın ardından, Porto'nun da Monaco galibiyetiyle sona erdi. (ESPN)