BEŞİKTAŞ

Beşiktaş’ın yeni transferi Loris Karius için imza töreni düzenlendi

Beşiktaş'ın Liverpool'dan kiralık olarak kadrosuna kattığı Alman file bekçisi Loris Karius'un imza töreni düzenlendi. Basın toplantısında Fikret Orman ve Loris Karius önemli açıklamalarda bulundu...

Beşiktaş’ın yeni transferi Loris Karius için imza töreni düzenlendi

Beşiktaş’ın Liverpool’dan kiralık olarak kadrosuna kattığı Alman file bekçisi Loris Karius, Beşiktaş Başkanı Fikret Orman’ın da katıldığı Vodafone Park’ta düzenlenen imza töreniyle kendisine Beşiktaş’a bağlayan sözleşmeye imza attı.

Vodafone Park Stadı'nda düzenlenen imza töreninde ilk olarak söz alan kulüp başkanı Fikret Orman, "Karius'a ailemize hoş geldin diyorum. Burada çok güzel bir sezon ve şampiyonluklar yaşayacağımıza inanıyorum. Karius transferi zor oldu ama kolay olsa zaten herkes yapardı." dedi.

Türkçe olarak 'merhaba' diyerek sözlerine başlayan siyah beyazlıların yeni kalecisi "Gerçekten çok mutlu ve heyecanlıyım çünkü bugün itibariyle çok büyük bir kulübün parçası oluyorum. Çok büyük bir geleneği olan, harika bir taraftar kitlesi olan bir takıma katılıyorum ve bundan da gurur duyuyorum. Genç bir yaşta sayılırım. Buraya gelerek ileriye bir doğru hamle yaptığımın farkındayım. Buraya gelerek de hedefim kupalar ve zaferler kazanmak." ifadelerini kullandı.

Beşiktaş'ı tercih etmesinin iki önemli sebebi olduğunu belirten Karius, "İki tane büyük sebepten bahsedebilirim. biri taraftardan ötürü. Beni ne kadar takımlarında görmek istediğini gösterdiler. Kulübün benim transferim için gösterdiği gayret ve istekti. Bu da benim kararımda ciddi şekilde etkili oldu"

Ben buraya gelmeden önce burada daha önce oynamış Alman oyuncularla konuştum ve onların söyledikleri şeyler tamamen pozitifti. Benim pozitif düşüncelerimle birleşince kararı vermemde büyük etkisi oldu. Mario Gomez ile konuşmadım. Onun burada ne kadar mutlu olduğunu ne kadar iyi şeyler yaptığını biliyorum. Kendisiyle ne kadar doğrudan bağlantı kurmasamda onunla yakın oturuyorum ve çevresinden duyduğum şeyler tamamen pozitifti.

İmaj meselesiyle ilgili şeyleri duymak güzel şeyler, böyle kıyaslanmak güzel ama önceliğim burada iyi bir performans sergilemek sonra bunları konuşabiliriz.

Şampiyonlar Ligi finalinde yaptığı hatalar : "Hayat böyle. Futbolda böyle hatalar olabiliyor. Ciddi sakatlıklar da buna örnek. Onun sizi nasıl etkileyeceğini bilemiyorsunuz. Şanssız bir gün yaşadım. Ayrıca Şampiyonlar Ligi finali her oyuncuya nasip olan bir şey değil. Ligdeki kaç kalecinin o noktaya geldiğine bakıp bunu görebilirsiniz. O gün şanssız bir gün yaşadım ve geçmişte kaldı. Şimdi tamamen geleceğe odaklanıyorum.'' dedi.

Umarım beni de hatırlarsınız: Auman ile iletişim kuramadım ben de telefon numarası yok ama ama hala onu hatırlıyor olmanız çok güzel. Daha önce burada bir Alman kalecinin oynaması ve iz bırakması güzel. Umarım ben de iz bırakırım ve beni de hatırlarsınız.'' dedi.

Beşiktaş-Fenerbahçe derbisini izliyordum : "Almanya'da derbileri izliyordum. Gayet iyi bilgiye sahibim. Beşiktaş-Fenerbahçe derbilerini izliyordum. Oradaki arkadaşlarım iyi bilgiler verdi. Onlar bana yardımcı oluyor" dedi.

Kloop beni tutmak istedi : "Liverpool'un bütün hazırlık kampına katıldım. Transfer söz konusu olunca risk almamak için salonda çalıştım. Genel itibari ile hazırım. Hocamız şans verirse oynayabilirim. Kloop beni tutmak istedi, ben de kendi isteğimi yerine getirdim. Günün sonunda tüm taraflar için iyi bir hamle oldu"

"Burada şehir de sokak da taraftarların sevgisini hissediyorsunuz. Onlar kayıtsız, şartsız destek veriyorlar. Sokak da onlarla karşılaşarak onların sevgisine karşılık veriyorsunuz"

Beşiktaş gruplara kalma peşinde

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER