BEŞİKTAŞ

Beşiktaş'ın transferini açıkladığı Loris Karius İstanbul'da!

Beşiktaş, Liverpool'da forma giyen Alman kaleci Loris Karius transferini videoyla duyurdu. İngiliz ekibi Liverpool ise resmi sayfasından Loris Karius'un 2 yıllığına Beşiktaş'a kiralandığını açıkladı.

Beşiktaş'ın transferini açıkladığı Loris Karius İstanbul'da!

Beşiktaş'ın video ile transferini açıkladığı Loris Karius İstanbul'a geldi. Beşiktaş'ın sosyal medya üzerinden yaptığı videolu açıklamanın ardından İngiliz ekibi Liverpool'da, Alman kalecinin Siyah-Beyazlı ekibe 2 yıllığına kiralandığını resmi sayfasından duyurdu.

İstanbul'a geldi : İngiltere'den Atatürk Havalimanı'na gelen Alman kaleciyi, çok sayıda Beşiktaşlı taraftar karşıladı.

Kulüp yetkilileri ile havaalanından çıkış yapan Karius, kendisine bekleyen araca binerken izdihamdan dolayı zorluk yaşadı.

Alman kalecinin yaşadığı şaşkınlık dikkati çekti. Loris Karius, yarın sağlık kontrolünden geçirilecek.


İlk önce silindi sonra tekrar paylaşıldı : Beşiktaş'ın paylaştığı Karius videosu bilinmeyen bir nedenle twitter hesabından kaldırıldı. Dakikalar sonra video tekrar paylaşıldı.

Beşiktaş, dün Twitter kapak fotoğrafını "Come to Beşiktaş Loris Karius" yapmış ve taraftarlarını heyecanlandırmıştı.

LORIS KARIUS KİMDİR? : Stuttgart ve Manchester City'nin genç takımlarında oynadıktan sonra 2012'de bonservissiz olarak Mainz'a giden Karius, 2016'da 6,2 milyon euro bonservis bedeli karşılığında Liverpool'a transfer olmuştu.

Loris Karius, geçen sezon Real Madrid'in Liverpool'u 3-1 mağlup ederek Şampiyonlar Ligi şampiyonu olduğu maçta yediği hatalı gollerle gündem olmuştu.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER