BEŞİKTAŞ

Beşiktaş'ın Talisca defteri kapandı

Beşiktaş'ta Talisca defteri tamamen kapandı. Brezilyalı futbolcunun bonservisini almak için yarına kadar süresi olan siyah-beyazlılar, bu futbolcunun bonservisini almayacak. Talisca'dan vazgeçen Beşiktaş'ta transfer harekatı ise pazartesi başlıyor.

Beşiktaş'ın Talisca defteri kapandı

Brezilyalı yıldız ve menajerini ikna etmeyi başaran siyah-beyazlıların; Liverpool, Wolverhampton ve Roma’dan satış konusunda garanti alamadığı ortaya çıktı. Kartal’ın bugün 24.00’e kadar yaşanan sorunu çözme şansı bulunuyor. Aksi halde opsiyonun süresi dolacak ve Talisca defteri tamamen kapanacak.

Anderson Talisca’nın bonservisini Benfica’dan satın alma konusunda uzun süredir adeta kılı kırk yaran Beşiktaş Yönetimi dün bu konuda yine çok yoğun çalışmalar gerçekleştirdi. Siyah-beyazlıların; Liverpool, Wolverhampton ve Roma kulüpleri ile bir kez daha temasa geçtiği belirlendi.

Talisca’yı kendisi satmak isteyen Beşiktaş’ın, Brezilyalı oyuncuya talip olan kulüplerden resmi olarak garanti alamadığı ortaya çıktı. Siyah-beyazlılar sözleşmeye bağlı garantinin verilmemesi üzerine bonservis için girişimde bulunamadı. Talisca ve menajeriyle anlaştığı öğrenilen siyah-beyazlı yönetimin, görüşme yapılan kulüplerin transferden vazgeçme riski nedeniyle 21 milyon euroluk yükün altına girmekten çekindiği aktarıldı.

Talisca için görüşülen Avrupalı kulüplerle satış konusunda sözleşme imzalamak için bastıran Beşiktaş Yönetimi bu gece saat 24.00’e kadar bu sorunu çözmek için yoğun mesai harcayacak. Yetenekli oyuncunun menajerinin siyah-beyazlılara, Talisca’ya mutlaka yeni talipler çıkacağının garantisini verdiği öğrenilirken, siyah-beyazlıların bonservisi almaya yine de yanaşmadığı belirtildi.

‘Büyük katkı yapar’ : Bu arada Beşiktaşlı bazı yöneticilerin ise Anderson Talisca’nın takımda tutulmasını istedikleri belirlendi. Bonservisinin alınması halinde Brezilyalı futbolcunun Beşiktaş’a büyük katkı yapmaya devam edeceğini belirten siyah-beyazlıların, “Talisca için istediğimiz rakamda teklif gelmezse transfer politikamızı yeniden gözden geçiririz. Sonuç itibariyle Talisca forvet olarak da oynayabiliyor” yorumunu yaptıkları ifade edildi.

Bir kupayla veda ediyor : Beşiktaş’ta iki sezon kiralık olarak forma giyen Anderson Talisca toplam 80 resmi maça çıktı. 10 numara pozisyonunda görev yapmasına rağmen ikinci santrfor gibi sürekli gol arayan Brezilyalı yıldız tam 37 kez rakip fileleri havalandırırken, 14 kez de asist yaptı. Kartal’da geçen sezon lig şampiyonluğu yaşayan Talisca bu sezonu ise kupasız kapattı.

Serdar Gürler Beşiktaş ile anlaşma sağladı

Yorumlar
TREND HABERLER