AVRUPA LİGİ

Beşiktaş'ın Sarpsborg 08 maçı kadrosu açıklandı

UEFA Avrupa Ligi'nde Sarpsborg 08 ile deplasmanda karşılaşacak olan Beşiktaş'ın maç kadrosu belli oldu. Sakatlıkları devam eden Pepe, Medel, Babel, Gökhan Töre, Enzo Roco ve Gökhan Gönül takım yer almadı.

Beşiktaş'ın Sarpsborg 08 maçı kadrosu açıklandı

Dünkü antrenmana sakatlıkları nedeniyle katılamayan Pepe, Gary Medel, Ryan Babel, Gökhan Töre, Enzo Roco ve Gökhan Gönül maç kadrosunda yer almazken, bu isimlere Portekizli yıldız Ricardo Quaresma da eklendi. Hafif ağrıları bulunan Quaresma, teknik direktör Şenol Güneş tarafından riske edilmeyerek Norveç kafilesine alınmadı.
Böylece Siyah-beyazlılar, sakatlığı bulunan 7 futbolcu ve kadro dışı bırakılan Tolgay Arslan ile UEFA'ya verilen takım listesinde ismi olmayan Atiba ve Güven Yalçın'ın da eklenmesiyle Sarpsborg 08 karşısına 10 oyuncusundan yoksun çıkacak.

Dünkü çalışmada antrenmanın tamamında takımla çalışan Adriano ve Lens ise Norveç kafilesinde yer aldı.

Bu arada teknik direktör Şenol Güneş, eksik isimlerin bir hayli fazla olmasından dolayı kadroya U-21 takımından Erdem Seçgin, Oğuzhan Aydoğan, Fatih Aksoy ve U-19 Akademi Takımı'ndan Erdoğan Kaya ve Rıdvan Yılmaz'ı dahil etti.

Teknik direktör Şenol Güneş'in belirlediği Sarpsborg maçı kadrosunda yer alan 19 futbolcu şöyle;
"Tolga Zengin, Loris Karius, Utku Yuvakuran, Adriano Correia, Necip Uysal, Domagoj Vida, Caner Erkin, Fatih Aksoy, Dorukhan Toköz,
Oğuzhan Özyakup, Adem Ljajic, Erdem Seçgin, Jeremain Lens, Mustafa Pektemek, Cyle Larin, Vagner Love, Erdoğan Kaya, Oğuzhan Aydoğan, Rıdvan Yılmaz"

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER