FENERBAHÇE

Beşiktaş'ın iki serisi bitti

Spor Toto Süper Lig'in 23. haftasındaki derbide Fenerbahçe'ye 2-0 yenilen Beşiktaş 8 maç sonra mağlup oldu..

Beşiktaş'ın iki serisi bitti

Spor Toto Süper Lig'in 23. haftasındaki derbide Fenerbahçe'ye 2-0 yenilen Beşiktaş, liderlik koltuğunu rakibine kaptırırken, 8 maç sonra mağlup oldu..

Ülker Stadı'nda oynanan karşılaşmanın henüz 3. dakikasında Volkan Şen'in golüyle geriye düşen siyah-beyazlı ekip, özellikle ikinci yarıda beraberlik golü için rakip kaleye yüklense de 82. dakikada Luis Nani'nin golüne engel olamadı ve sahadan 2-0 yenik ayrıldı.

Ligde bir maçı eksik olan siyah-beyazlılar, bu sonuçla 51 puanda kaldı ve liderlik koltuğunu rakibine kaptırdı. Beşiktaş'ın, 19. haftadaki Trabzonspor karşılaşması kar yağışı sebebiyle 15 Mart'a ertelenmişti.

Vitor Pereira'dan Beşiktaş'a Avrupa göndermesi

Ligde 8 maçlık yenilmezlik serisi bitti

Beşiktaş, Süper Lig'de 8 maç sonra yenildi.

Ligin 13. haftasında sahasında Akhisar Belediyespor'a 2-0 yenildikten sonra yaptığı 8 maçta 7 galibiyet ve bir beraberlik alarak 22 puan toplayan siyah-beyazlı ekibin yenilmezlik serisi, Fenerbahçe karşısında yaşadığı 2-0'lık mağlubiyetle sona erdi. 

Fenerbahçe Beşiktaş derbi maçının geniş özeti ve golleri

Beşiktaş, sarı-lacivertliler karşısındaki mağlubiyetle bu sezon üçüncü kez sahadan yenilgiyle ayrıldı. Siyah-beyazlılar, ligin 2. haftasında da sahasında Trabzonspor'a 2-1 mağlup olmuştu.  

Deplasmandaki ilk yenilgisi

Beşiktaş, Fenerbahçe karşısında aldığı sonuçla bu sezon deplasmanda ilk kez kaybetti.

Fenerbahçe derbisine kadar ligde yaptığı 9 dış saha maçında 7 galibiyet ve 2 beraberlik alan siyah-beyazlılar, Kadıköy'den puan çıkarmayı başaramadı.

Beşiktaş, son olarak geride kalan sezon 24 Mayıs 2015'te Galatasaray'la Türk Telekom Arena'da oynadığı müsabakayı yine 2-0 kaybetmişti.

İki maç sonra gol yedi

Beşiktaş, Süper Lig'de iki maç sonra kalesinde gol gördü.

Fenerbahçe karşısında savunma bölgesinde sıkıntı yaşayan ve çok fazla pozisyon veren siyah-beyazlılarda, defans bloğunu oluşturan Andreas Beck, Alexis Delgado, Marcelo Guedes ve İsmail Köybaşı'nın özellikle ilk yarıdaki uyumsuzlukları dikkati çekti.

Mersin İdmanyurdu ve Gençlerbirliği karşılaşmalarında kalesinde gole izin vermeyen Beşiktaş, Volkan Şen'in golüyle ligde 219 dakika sonra gol yedi.

Volkan Şen'den önce siyah-beyazlı ekibin filelerini havalandıran son isim Medipol Başakşehir'den Mahmut Tekdemir olmuştu.

Siyah-beyazlı ekibin yediği ikinci golde ise savunmada görev yapan İspanyol futbolcu Alexis Delgado'nun hatası dikkati çekti. 

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER