BEŞİKTAŞ

Beşiktaş'ın her kulvarda hedefi aynı

Beşiktaş Kulübü Genel Sekreteri Ahmet Ürkmezgil, Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'nde Beşiktaş'ın sembol isimleri adına düzenlenen odaların açılışını yapmak üzere geldiği Edirne'de gazetecilerin sorularını yanıtladı.

Beşiktaş'ın her kulvarda hedefi aynı

Beşiktaş Kulübü Genel Sekreteri Ahmet Ürkmezgil, mücadele ettikleri tüm kulvarlarda sonuna kadar başarıyı hedeflediklerini söyledi.

Ürkmezgil, Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'nde siyah-beyazlı kulübün tarihinde önemli yere sahip olan Süleyman Seba, Şeref Bey ve Hakkı Yeten adına düzenlenen odaların açılışını yapmak üzere geldiği Edirne'de gazetecilerin sorularını yanıtladı.

Beşiktaşlı Gökhan Töre paraya kıydı...

Ahmet Ürkmezgil, Süper Lig'de dün Akhisar Belediyespor karşısında şansız bir mağlubiyet yaşadıklarını belirtti. Ligde önlerinde daha çok maç olduğunu anlatan Ürkmezgil, ''Her maç galip gelinse ligin tadı ve anlamı olmaz. Mutlaka galibiyetler, mağlubiyetler ve beraberlikler olacaktır. Dün akşam da şansız bir günümüzdeydik. Futbolcularımız bu neticeyi mutlaka telafi edecektir'' diye konuştu.

AVRUPA'DA HEDEF ŞAMPİYONLUK

Vodafone Arena'nın yapımının çok hızlı bir şekilde devam ettiğini anlatan Ürkmezgil, bir gazetecinin ''UEFA'da hedef nedir ?'' sorusu üzerine, ''Şampiyon olmak istiyoruz. Tabii ki sonuna kadar gitmek istiyoruz. Beşiktaş Kulübü çıktığı her yolda, her kulvarda sonuna kadar başarıya gitmek isteyen bir kulüptür. UEFA'da da bu geçerlidir'' diye konuştu.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER