BEŞİKTAŞ

Beşiktaş'ın göndereceği futbolcular

Devre arası transfer çalışmalarına şimdiden başlayan Beşiktaş'ta Şenol Güneş'in raporu doğrultusunda 4 futbolcu ile yollar ayrılıyor.

Beşiktaş'ın göndereceği futbolcular

Beşiktaş'ta beklentileri karşılayamayan yeni transferler ve gelecek yıl serbest kalacak futbolcuların bazıları gönderiliyor.

YENİ TRANSFERLER GEÇER NOT ALAMADI... Beşiktaş'ın geçen sezonun devre arasında aldığı ancakŞenol Güneş'in neredeyse hiç oynatmadığı Larin, bu sezon ise bulduğu şansları değerlendiremedi. Deneyimli teknik adam Kanadalı oyuncunun devre arasında gönderilmesini istedi.

Yaz transfer döneminde kadroya katılan Roco da siyah-beyazlı ekipte tutunamadı ve takımdan ayrılacak. 

Yolların ayrılacağı bir başka futbolcu da Vagner Love. Beşiktaş, Brezilyalı golcüyü gönderip yeni bir forvet alacak. Bu 3 futbolcunun satılamaması durumunda ise kiralama formülü gündeme gelecek.

Beşiktaş'ın golcüsü Medel'den!

ADRİANO JAPONYA'YA GİTMEK İSTİYOR... Yönetim performansı beğenilmeyen oyuncuların yanında yaşlanan kadro için de harekete geçti. 34 yaşındaki başarılı sol bek Adriano'nun sözleşmesi sezon sonunda bitecek. Orman ve ekibi Japonya'ya gitmek isteyen Adriano için Vissel Kobe'nin teklifini değerlendirecek ve tecrübeli oyuncudan para kazanacak.

Yorumlar
TREND HABERLER