SPOR MEDYASI

Beşiktaş'ın golü ofsayt mı?

Beşiktaş, Süper Lig'in 13. haftasında Ankaragücü'yle karşılaştı. Deniz Çoban, iptal edilen gol pozisyonuyla ilgili konuştu.

Beşiktaş'ın golü ofsayt mı?

Beşiktaş Süper Lig'in 13. haftasında Ankaragücü'yle karşılaşıyor. Siyah-beyazlıların 17. dakikada Vida'yla bulduğu gol 'VAR' kararı sonrası iptal edildi. 

Ankaragücü - Beşiktaş maçının 17.dakikasında kazanılan duran topta topun başına geçen Quaresma, ceza sahasına doğru bir orta gönderdi. Vida, kafa vuruşunu yaptı ve takımını 1-0 öne geçiren golü kaydetti. 'VAR' odası yaklaşık 3 dakikalık kontrolün ardından Beşiktaş'ın golünü "ofsayt" gerekçesiyle iptal etti.

Fanatik Gazetesi hakem yorumcusu Deniz Çoban, iptal edilen gol pozisyonuyla ilgili konuştu.

Ankaragücü-Beşiktaş maçının golleri ve geniş özeti

Yerde yatan Beşiktaşlı oyuncunun topa vurulduğu anda ofsayta yakalandığını ifade eden Deniz Çoban, "O oyuncu yerde yatıyor olsa, savunma oyuncularına müdahalesi olmasa elbette ofsayt değil. Ama topa müdahale etme şansı olan bir oyuncu, yerde yatan oyuncuya takılarak düşüyor. Yani yerde yatan Beşiktaşlı oyuncu savunma oyuncusunun hareketlerini kısıtlamış oluyor. Bu da ofsayt için yeterli. Video yardımcı hakem doğru tespiti yaptı, hakeme ileti ve hakem de golü iptal etti. Doğru karar" dedi.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER