BEŞİKTAŞ

Beşiktaş'ın Aras Özbiliz transferindeki gerçek

Beşiktaş'ta 1 maç bile forma giymeden sezon sonuna kadar Vallecano'ya kiralanan Aras Özbiliz hakkındaki gerçek ortaya çıktı.

Beşiktaş'ın Aras Özbiliz transferindeki gerçek

25 yaşındaki futbolcu Aras Özbiliz, La Liga ekibiyle Kartal'la anlaşmadan önce el sıkıştı. Yönetim bu kontratı iptal edemediği için Aras, İspanya'nın yolunu tuttu.

Ara transfer döneminde Spartak Moskova’dan Aras Özbiliz’i renklerine katan Siyah-Beyazlılar’ın, bu futbolcuyu sezon sonuna kadar İspanya La Liga ekibi Rayo Vallecano’ya kiraladığı süreçte yaşananlara ulaşıldı.

Fanatik'in haberine göre; 25 yaşındaki futbolcunun, İspanyol temsilcisiyle, Beşiktaş’a ‘Evet’ demeden kiralık olarak el sıkıştığı ve bu durumdan dolayı teknik direktör Şenol Güneş’in kararıyla değil zorunlu olarak bu takıma sezon sonuna kadar gönderildiği ortaya çıktı.

Trabzonspor Mbia için pazarlık masasında

Töre kurgusu hayal çıktı

Bu gelişmeyle beraber, tecrübeli sağ kanadın takıma kazandırılmasının ardından özellikle sosyal medyada çıkan, “Sezon sonunda Gökhan Töre başka bir takıma transfer olunca yerine Aras gelecek” dedikoduları boşa çıktı. Aras’ın Beşiktaş’la anlaşmasının ardından teknik direktör Şenol Güneş’in ilk etapta bu futbolcunun takımda tutulması için yönetimden istekte bulunduğu, sonrasında Siyah-Beyazlı idarecilerin de Aras ve Vallecano’yla temasa geçtiği öğrenildi.

Aras Özbiliz'den Beşiktaş'a 300 bin euro kazanç

Yönetim, sonuna kadar zorladı

Siyah-Beyazlı yönetimin, teknik ekipten gelen bu taleple ilgili olarak ilk etapta oyuncuyla görüştüğü ve “İspanyollar’la anlaşırsanız ben takımda kalmaya hazırım” cevabını aldığı ardından La Liga ekibiyle iletişime geçtiği bildirildi. Önceki güne kadar Vallecano’yu bu konuda ikna etmek için yoğun çaba sarf eden Beşiktaş cephesinin, İspanya temsilcisinin anlaşmayı bozmak istememesi sebebiyle Aras’ı 6 aylığına göndermeye mecbur kaldığı ifade edildi. 

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER