BEŞİKTAŞ

Beşiktaş'ı İsrail'de ırkçı taraftarlar bekliyor

UEFA Avrupa Ligi'nde Beşiktaş'la eşleşen Hapoel Beer Sheva takımının CEO'su Assi Rahamim'den güvenlikle ilgili açıklamalar yaptı.

Beşiktaş'ı İsrail'de ırkçı taraftarlar bekliyor

Rahamim, "Yurtdışındaki her maç İsrail takımları için bir sorun oluşturabilir. Ancak bizi koruyacak insanlar var. Bu yüzden güvenlik konularında çalışması kimin yapacağı değil, futbolu nasıl oynayacağımıza bakacağız" dedi.

İsrail ekibinin hocası Barak Bakhar ise eşleşmeyi, "güçlü bir takımla karşı karşıya geleceğimiz, zorlayıcı ilginç bir eşleşme oldu. Onları iyice öğreneceğiz ve olabilecek en iyisini yapmak için oynayacağız" dedi.

Beer Sheva maçının güvenlik toplantısı bu Pazar

Vodafone Arena yakınlarında yaşanan saldırı UEFA'yı harekete geçirdi. Eşleşme sonrasında ilk güvenlik toplantısı Zürih'te gerçekleşti. İsrail ve Türk takımlarının eşleşmesi zaten olağanüstü bir durum oluşturuyordu. Fakat yaşanan son olaylar maçın en üst seviyede güvenlik altında oynanması gerekliliğini doğurdu. 

UEFA iki tarafın yetkililerini Pazar günü İstanbul'da toplantıya davet etti. Cumartesi günü Kasımpaşa stadında oynanacak maçı İsrail ekibinin temsilcileri Beşiktaşlı yöneticilerle izleyecek. Ardından ertesi gün İstanbul Emniyet Müdürlüğü ve UEFA'nın temsilcilerinin de katılacağı bir güvenlik toplantısı yapılacak.

Beşiktaş ve Galatasaray'ın Mbengue kapışması!

Beşiktaş'ı İsrail'de de ırkçı taraftarlar bekliyor

Dinamo Kiev deplasmanında Ukraynalı faşistlerin saldırısına uğrayan Beşiktaş'ı İsrail'de de benzeri bir topluluk bekliyor... UltraSouth isimli taraftar grubu özellikle Müslüman düşmanlığı ile biliniyor. Bunun karşılığında kurulan Vasermilya isimli taraftar gurubu ise fanatizmi engellemeye çalışıyor. Kulüp yönetimi de Vasermilya'ya yardım ediyor. Bu arada bazı futbolcuların bu tribünleri asker selamı ile selamlamaları da biliniyor.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER