SÜPER LİG

Beşiktaş'ı G.Saray için reddetti!

Premier Lig'de Reading forması giyen Türk futbolcu Jem Paul Karacan, bir gün Galatasaray'da forma giymek istediğini söyledi..

Beşiktaş'ı G.Saray için reddetti!

İngiliz gazetesi Daily Star'a açıklamalarda bulunan 23 yaşındaki oyuncu, "Daha önce Fenerbahçe ve Beşiktaş'tan teklif aldım ama reddettim. Uzun süredir İngiltere'deyim ve kendime yakın hissettiğim kulüp Galatasaray. Başka bir takımda oynamak istemedim" ifadelerini kullandı.

BEŞİKTAŞ'A RET, GALATASARAY'A MESAJ
Geçtiğimiz dönemlerde Beşiktaş'a transfer olma konusunda görüşmelerin olduğunu belirten Karacan, "Babam Türkiye'de oynamamı istiyor ama bu kulübün Beşiktaş olmasını istemedi. Çünkü o Galatasaray'da olmamı istiyor. İleride bir gün olur" diyerek sarı-kırmızılılara mesaj gönderdi.

Türk asıllı oyuncu geçtiğimiz günlerde de milli formayı giymek istediğini ve Abdullah Avcı'ya kendisini göstermek için elinden geleni yapacağını söylemişti.

Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi'ndeki Manchester United maçı sırasında Twitter sayfasından Türk ekibine destek olan Jem Karacan, "En büyük Cimbom" mesajını yayınlamıştı.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER