BEŞİKTAŞ

Beşiktaş'a kötü haber! Sahalara dönüşü zaman alacak

Skenderbeu maçında sakatlanan Ersan Gülüm'ün sol uyluk arka adalesinde Tip 3B yırtık tespit edildi.

Beşiktaş'a kötü haber! Sahalara dönüşü zaman alacak

Skenderbeu maçının 30. dakikasında sakatlanarak oyundan çıkan ve yerini Tosic’e bırakmak zorunda kalan Ersan Gülüm’den kötü haber geldi.

ERSAN GÜLÜM'DE YIRTIK TESPİT EDİLDİ 

Acıbadem Fulya Hastanesi’nde muayene edilen ve ardından MR’ı çekilen siyah-beyazlı futbolcunun sol uyluk arka adalesinde Tip 3B yırtık tespit edildi.

Tedavisine hemen başlanan başarılı oyuncunun üç hafta sonra takımla çalışmalara başlayabileceği belirtildi.  

Beşiktaş'ta can sıkan sakatlık

ÜMRANİYESPORLU FUTBOLCUYA OLAN SİNİRİ TEPKİ TOPLAMIŞTI

Beşiktaş, geçtiğimiz hafta lige verilen arada Nevzat Demir Tesisleri'nde Ümraniyespor ile hazırlık maçında karşı karşıya gelmiş,1-1 sona eren mücadelede, oynanan futboldan çok Ersan Gülüm'ün gereksiz siniri damga vurmuştu.

Girdiği ikili mücadelede sinirlenen ve pozisyon sonrası yere düşen Ümraniyesporlu rakibine doğru sert bir şut çeken Beşiktaşlı yıldız Ersan'ın bu hareketi sosyal medyada da büyük tepki görmüştü.

"ÜMRANİYELİ MESLEKTAŞININ AHI TUTTU"

Ancak dün akşam Beşiktaş'ın Atatürk Olimpiyat Stadı'ndan Skenderbeu oynadığı UEFA Avrupa Ligi mücadelesinin 30.dakikasında Ersan Gülüm sakatlandı ve oyuna devam edemedi. Yıldız oyuncunun 3 hafta sahalardan uzak kalacağı öğrenilirken, bu sakatlık haberi sosyal medyada "Ümraniyesporlu meslektaşının ahı tuttu" yorumlarına yol açtı.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER