FUTBOL

Beşiktaş yönetiminden radikal karar

Osmanlıspor'u zorlanmasına rağmen 3-2 mağlup eden Beşiktaş, Şampiyonlar Ligi'ne katılma umudunu son haftaya taşımasını bildi. Siyah-Beyazlılar, Şampiyonlar Ligi umudunu kaybetmesi durumunda ise yönetimin yeni sezon için hazırladığı plan devreye girecek.

Beşiktaş yönetiminden radikal karar - Sayfa 1

Osmanlıspor'u zorlanmasına rağmen 3-2 mağlup eden Beşiktaş, Şampiyonlar Ligi'ne katılma umudunu son haftaya taşımasını bildi. Son hafta alınacak sonuçlara göre Kartal'ın Devler Ligi için ön eleme oynayıp oynamayacağı belli olacak. Siyah-Beyazlılar, Şampiyonlar Ligi umudunu kaybetmesi durumunda ise yönetimin yeni sezon için hazırladığı plan devreye girecek.

Beşiktaş yönetiminden radikal karar - Sayfa 2

Başkan Fikret Orman ve yönetimin geldikleri ilk senede yaptıkları 'Feda projesine' bir anlamda geri dönülecek. Kadroyu gençleştirmeyi planlayan Siyah-Beyazlı yöneticiler, takımın yıldızlarına gelecek tüm teklifleri ise acilen masaya yatırılacak.

Beşiktaş yönetiminden radikal karar - Sayfa 3

PEPE'YE 15, BABEL'E 13 MİLYON En az 5-6 oyuncu ile yollar ayrılacak. Buradan gelecek sıcak para ile yetenekli gençler alınacak. Pepe, Adriano, Quaresma, Negredo ve Babel, Çin takımlarının gözdesi durumunda. Beşiktaş'ın Portekizli stoperi Pepe için en son Siyah-Beyazlı Kulübe 15 milyon euroluk bir teklif geldi.

Beşiktaş yönetiminden radikal karar - Sayfa 4

Babel'e gelen teklif ise 13 milyon euro seviyesinde. Adriano ve Quaresma içinde kulübe gelmiş resmi teklifler bulunuyor. Sezonun bitimiyle gelen teklifler bu oyunculara iletilecek. Siyah-Beyazlı Yönetim, sezon başı kampı başlamadan transfer konusunu bitirmeyi hedefliyor.