TRANSFER

Beşiktaş transferde bombaları patlatıyor

France Football, siyah-beyazlıların Tottenham'ın tecrübeli defans oyuncusu Younes Kaboul'u ara transferde alacağını iddia etti

Beşiktaş transferde bombaları patlatıyor

Beşiktaş, ara transfer döneminde bombaları tek tek patlatıyor.

Siyah-beyazlıların, Stockholm'de oynayan 23 yaşındaki İsveçli savunma oyuncusu Alexander Milosevic ile 4 yıllık kontrat imzaladığı ifade edilirken; yeni bir iddia da İngiltere'den geldi. France Football, savunma hattına transfer yapmayı amaçlayan Kara Kartal'ın, deneyimli oyuncu Younes Kaboul için girişimlere başladığını ileri sürdü. Tottenham Hotspur'da forma giyen 29 yaşındaki defans oyuncusunun son haftalarda Arjantinli teknik direktör Mauricio Pochettino'dan forma alamadığı, bu sebeple ara transferde takımdan ayrılmayı tercih edebileceği belirtildi. 

Demba Ba'ya benziyor 
France Football'un haberine göre Kartal, sözleşmesi 2016'da sona erecek Kaboul ile prensip anlaşmasına vardı. 1.90 boyundaki Kaboul hem sağ hem sol stoperde oynayabiliyor. Tecrübeli savunmacı gerektiğinde sağ bek pozisyonunda da görev yapabiliyor. Kaboul'ün de Demba Ba gibi müslüman olması da Beşiktaşlıları cezbediyor. Tecrübeli oyuncu transfer olursa, İngiliz ekibinde oynadığı içinBeşiktaş'ın UEFA Avrupa Ligi kadrosuna dahil edilemeyecek.

Formasını Olcay aldı
Olcay, siyahbeyazlıların peşinde olduğu Younes Kaboul'un formasını giyen ilk Beşiktaşlı oldu.. 11 Aralık 2014'te İstanbul'da oynanan ve temsilcimizin Cenk Tosun'un golüyle 1-0 kazandığı UEFA Avrupa Ligi'ndeki Tottenham maçı sonrasında; asisti yapan Olcay Şahan formasını Kaboul ile değiştirerek, karşılaşma sonunda sevinç gösterisinde bulunmuştu.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER