BEŞİKTAŞ

Beşiktaş-Trabzonspor maçında Caner Erkin'i zor sakinleştirdiler

Beşiktaş - Trabzonspor maçının ardından iki takım futbolcuları arasında saha içinde gerginlik yaşandı.

Beşiktaş-Trabzonspor maçında Caner Erkin'i zor sakinleştirdiler

Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig 7. haftasında Trabzonspor ile 2-2 berabere kaldı.

Oldukça heyecanlı geçen maçın son bölümlerinde iki takım da son derece önemli fırsatlardan yararlanamadı. Öte yandan maçın ardından Beşiktaş ve Trabzonsporlu futbolcular arasında yaşanan gerginlikte Caner Erkin'i takım arkadaşları zor sakinleştirdi.

Beşiktaş - Trabzonspor maç sonu olayları

Süper Lig'in 7. haftasında Beşiktaş ile Trabzonspor Vodafone Park'ta karşılaştı. Karşılaşmanın sonunda Trabzonsporlu futbolcularla Beşiktaşlı futbolcular arasında gerginlik yaşandı. Beşiktaşlı Caner Erkin'i takım arkadaşı Ryan Babel sakinleştirmeye çalıştı.

Diğer futbolcular arasında da gerginlik yaşayınca yedek kulübelerinden teknik heyet ve antrenörler gelerek olaylara müdahale etti. Caner Erkin ise maçın ardından oldukça sinirliydi.

Beşiktaş Trabzonspor maçı fotoğraflarıBeşiktaş Trabzonspor maçı fotoğraflarıBeşiktaş Trabzonspor maçı fotoğraflarıBeşiktaş Trabzonspor maçı fotoğraflarıHABERİN FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYIN

Beşiktaş taraftarlarından Sosa'ya protesto

Beşiktaş'ta 2 yıl önce takımdan İstanbul'daki terör olayları nedeniyle takımdan ayrılarak Milan'a transfer olan Jose Sosa, bu sezon Trabzonspor'a transfer olduktan sonra Vodafone Park'a siyah beyazlı takıma rakip olarak sahaya çıktı. Maç öncesinde eski takım arkadaşlarıyla hasret gideren Arjantinli futbolcu kaleci Tolga Zengin ile kısa bir süre sohbet etti.

Beşiktaş taraftarları ise Jose Sosa'nın sahaya çıkmasının ardından Arjantinli futbolcuyu ıslıklayarak protesto etti.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER