BEŞİKTAŞ

Beşiktaş Tolgay'ı Torino'ya göndermek istiyor

Başarılı oyuncuyu ezeli rakibi Fenerbahçe’ye göndermek istemeyen Beşiktaş, Avrupalı kulüplerle pazarlık yapıyor. Siyah- beyazlılar, Torino’nun ilgilendiği Tolgay Arslan’ı İtalya’ya yollayıp, Ljajic’in satın alma opsiyonunu kullanmayı planlıyor.

Beşiktaş Tolgay'ı Torino'ya göndermek istiyor

Beşiktaş’ta önce kadro dışı bırakılıp sonra satış listesine konulan Tolgay Arslan için yönetimin birçok senaryoyu gündeminde tuttuğu ortaya çıktı. Tolgay için şu ana kadar tek resmi teklifin Fenerbahçe’den geldiği açıklanırken, yönetimin bu oyuncuyu Türkiye dışına satmaya daha sıcak baktığı vurgulandı.

Fenerbahçe’nin 1 milyon euro artı Şener önerisi karşısında takas olmadan 5 milyon euro isteyen Kartal, Torino kulübüyle de temas kurdu. Adem Ljajic’i kiraladığı İtalyan kulübüyle iyi ilişkileri bulunan siyah-beyazlılar, Torino’nun Tolgay ilgisini de fırsata çevirmek istiyor. Tolgay’ı bu kulübe göndererek Ljajic’in satın alma opsiyonunu daha ucuza getirmek isteyen Beşiktaş, Almanya ligindeki bazı kulüplerle de görüşüyor. Kadroda geniş çaplı değişime gitmeyi planlayan yönetim, Tolgay’la ilgili belirsizliği en kısa sürede çözmek istiyor. 

G.Saray'ı şok eden yanıt: F.Bahçe'yi istiyorum

Yurt dışından cazip bir teklif gelmesi halinde Tolgay’ı ezeli rakiplerine vermek istemeyen siyah-beyazlıların önümüzdeki günlerde İspanya’daki bazı kulüplerle de görüşeceği iddia edildi.

Beşiktaş ile bağları kopmak üzere olan Tolgay’ın da öncelikle yurt dışından gelen teklifleri değerlendirmek istediği bildirildi. Transferle ilgili tüm yetkiyi menajerine veren tecrübeli futbolcunun gideceği takımda sıkıntı yaşamamak için özel antrenmanlar yaptığı da kaydedildi.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER