SÜPER LİG

Beşiktaş Rize hazırlıklarına eksik başladı

Ziraat Türkiye Kupası maçında sakatlanan Opare, Miloseviç ve Uğur Boral çalışmada yer almadı.

Beşiktaş Rize hazırlıklarına eksik başladı

Ziraat Türkiye Kupası'nda Çaykur Rizespor ile 0-0 berabere kalarak bir üst tura yükselen Beşiktaş, izin yapmadan Çaykur Rizespor ile Spor Toto Süper Lig'de oynayacağı 18. hafta maçının hazırlıklarına başladı.

Karadeniz ekibiyle ligde de karşılaşacak siyah-beyazlılar kentten ayrılmayarak, teknik direktör Slaven Bilic yönetiminde, Çaykur Rizespor Mehmet Cengiz Tesisleri'nde antrenman yaptı. Antrenmanda futbolcular koşunun ardından topla çalıştı.

Çaykur Rizespor ile oynanan Ziraat Türkiye Kupası maçında 90 dakika forma giyen oyuncular koşunun ardından yenileme çalışması ile antrenmanı tamamlarken kaleciler ayrı çalıştı.

Kupa maçının 84. dakikasında sakatlanarak oyundan çıkan genç oyuncu Eslem Öztürk de ayağında hissettiği ağrı nedeniyle idmanı yarım bıraktı. 
 


Siyah-beyazlılar ilk yarım saatin ardından çalışmasını basına kapalı sürdürdü.
Beşiktaş'ın idmanını Çaykur Rizespor'da kiralık olarak forma giyen Filip Holosko da bir süre takip etti.

- Beşiktaş'ta üç oyuncu sakat
Siyah-beyazlı ekipte dün akşam oynanan kupa maçında sakatlanan Miloseviç ve Opare'nin yanı sıra sol arka adalesinde darbe sonucu şişme olan Uğur Boral da çalışmaya katılmadı.

Uğur Boral, kamp yapılan otelde tedavi olurken, Miloseviç ve Opare'nin Trabzon'da çekilecek MR sonucuna göre durumlarının netleşeceği öğrenildi.

Beşiktaş, yarın yapacağı antrenmanla Çaykur Rizespor maçının hazırlıklarını tamamlayacak.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER