BEŞİKTAŞ

Beşiktaş Leipzig maçını şifresiz veren kanallar

Şampiyonlar Ligi G grubunda Beşiktaş ikinci maçında sahasında Leipzig ile karşı karşıya geliyor. Beşiktaş Leipzig maçı ne zaman saat kaçta? Beşiktaş Leipzig maçı şifresiz hangi kanalda?

Beşiktaş Leipzig maçını şifresiz veren kanallar

UEFA Şampiyonlar Ligi G grubu ikinci maçında temsilcimiz Beşiktaş sahasında Vodafone Arena'da Alman Bundesliga ekiplerinden Leipzig'i konuk ediyor. Beşiktaş Leipzig maçı ne zaman saat kaçta? Beşiktaş Leipzig maçı şifresiz hangi kanalda? 

Grupta lider olan Beşiktaş bu maçında kazanarak yoluna devam etmenin peşinde. Devler Ligi'nde temsilcimiz Beşiktaş gruptaki ikinci maçında.Leipzig'i taraftarı önünde ağırlıyor. 26 Eylül Salı gecesi oynanacak olan Beşiktaş Leipzig mücadelesini Rus hakem Sergei Karasev yönetecek.

Rus hakemle daha önce Avrupa kupalarında maça çıkan siyah beyazlılar bu karşılaşmalarda Napoli'yi deplasmanda 3-2 yenmiş ancak Club Brugge'ye sahasında 3-1 yenilmişti.

Beşiktaş Leipzig

Şampiyonlar Ligi'nde Beşiktaş Leipzig mücadelesi canlı ve şifresiz olarak TRT 1 ekranlarından yayınlanacak. Gruptaki ilk maçlarda Beşiktaş deplasmanda Porto'yu 3-1 ile geçerken Leipzig'de sahasında Monaco ile 1-1 berabere kalmıştı. Beşiktaş'ta sakatlıkları bulunan Gökhan Gönül, Atınç Nukan ve Gökhan Töre karşılaşmada forma şansı bulamazken Adriano'nun durumu ise maç saatinde belli olacak. Leipzig'de Jean-Kevin Augustin, Naby Keita ve Kevin Kampl'in durumları sie şüpheli. Gruptaki 3. maçlarda 17 Ekim Salı günü saat 21.45'te oynanacak. Beşiktaş deplasmanda Monaco'ya konuk olurken Leipzig'de sahasında Porto'yu konuk edecek

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER