GÖZTEPE

Beşiktaş Göztepe maçının golleri ve geniş özeti

Süper Lig'in 9. haftasında Beşiktaş deplasmanda Göztepe ile karşılaştı. Beşiktaş, Süper Lig'in 9. haftasında Oğuzhan'la penaltıdan yararlanamadığı karşılaşmada Göztepe'ye deplasmanda 2-0 mağlup oldu.

Beşiktaş Göztepe maçının golleri ve geniş özeti

Spor Toto Süper Lig'in 9. haftasında Göztepe, Beşiktaş'ı 2-0 mağlup etti. Beşiktaş, maçın 20. dakikasında Oğuzhan Özyakup ile bir penaltı atışından yararlanamadı. Göztepe, 51'de Jerome ve 60'ta Wallace Reis'in attığı gollerle 3 puanı aldı

Göztepeli Wallace Reis'in ceza sahasında topa elle müdahale etmesinin ardından hakem Fırat Aydınus, VAR yardımıyla penaltı kararı verdi. 20. dakikada atışı Oğuzhan Özyakup kullandı. 

Beşiktaş Göztepe maçı fotoğraflarıBeşiktaş Göztepe maçı fotoğraflarıBeşiktaş Göztepe maçı fotoğraflarıBeşiktaş Göztepe maçı fotoğraflarıHABERİN FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYIN

Göztepe'nin tecrübeli kalecisi Beto topun ağlarla buluşmasını engelledi. Süper Lig'de 9 kez penaltıyla karşı karşıya kalan Beto, bunları 6'sını kurtardı. 

GÖZTEPE: 2 - 0 :BEŞİKTAŞ

Ve maç sona erdi.

90+6. dakika: Sağ kanattan Gökhan Gönül'ün yaptığı ortayla buluşan Ricardo Quaresma ceza sahası içi sol çaprazdan kaleye şutunu çekiyor ancak bu top kalenin hemen üzerinden dışarı çıkıyor.

90+4. dakika: Sol kanattan kazanılan köşe vuruşunda topun başına geçen Caner Erkin bu duran topu paslaşarak kullanıyor.

90+2. dakika: Tayfur Bingöl zaman geçirmeye yönelik yaptığı hareketler dolayısıyla sarı kart ile cezalandırılıyor.

90+1. dakika: Sol kanatta kısa pasla topla buluşan Ricardo Quaresma kaleye şutunu çekiyor ancak bu top kalenin yanından dışarı çıkıyor.

90. dakika: Maçın sonuna en az 6 dakikalık oynanmamış süre ekleniyor.

89. dakika: Sol kanattan kazanılan köşe vuruşunda topun başına geçen Ricardo Quaresma bu duran topu paslaşarak kullanıyor.

88. dakika: Sol kanattan kazanılan serbest vuruş sonrasında topun başına geçen Ricardo Quaresma ceza sahası içine ortasını yapıyor ancak bu top kaleci Göktuğ Bakırbaş'ın kontrolünde kalıyor.

86. dakika: Sağ kanattan Tayfur Bingöl'ün yaptığı ortaya hareketlenen Kadu kafa vuruşunu yapıyor. Loris Karius bu topu kolayca kontrol ediyor.

83. dakika: Sağ kanattan kazanılan köşe vuruşunda topun başına geçen Yasin Öztekin bu duran topu paslaşarak kullanıyor.

82. dakika: Beşiktaş üçüncü ve son oyuncu değişikliğini yapıyor. Tolgay Arslan çıkıyor ve yerini Cyle Larin'e bırakıyor. Göztepe üçüncü ve son oyuncu değişikliğini yapıyor. Beto çıkıyor ve yerini Göktuğ Bakırbaş'a bırakıyor.

81. dakika: Sol kanattan atılan kısa pasa hareketlenen Caner Erkin ceza sahası içinde ofsaytta kalıyor.

80. dakika: Orta alanda kısa pasla topla buluşan Halil Akbunar uzaklardan kaleye şutunu çekiyor ancak bu top kaleci Loris Karius'un kontrolünde dışarı çıkıyor.

79. dakika: Sağ kanattan gelişen atakta topla ilerleyen Gökhan Gönül ceza sahası içine ortasını yapıyor. Bu topa hareketlenen Vagner Love kafa vuruşunu yapıyor ancak bu top kaleci Beto'nun kontrolünde kalıyor.

77. dakika: Sağ kanatta topla buluşan Vagner Love ceza sahası dışından kaleye şutunu çekmek istiyor ancak bu top savunma oyuncularından geri dönüyor.

75. dakika: Sağ kanattan kazanılan köşe vuruşunda topun başına geçen Yasin Öztekin ceza sahası içine ortasını yapıyor. Ceza sahası içinde bu topa hareketlenen Andre Poko kafa vuruşunu yapıyor ancak bu top yandan dışarı çıkıyor.

72. dakika: Sağ kanattan gelişen atakta kısa pasla topla buluşan Andre Castro uzaklardan kaleye şutunu çekiyor. Bu topa kaleci Loris Karius müdahalesini yapıyor. Üst direğe de çarpan top oyun alanına geri dönüyor.

70. dakika: Beşiktaş ikinci oyuncu değişikliğini yapıyor. Jeremain Lens çıkıyor ve yerini Mustafa Pektemek'e bırakıyor.

67. dakika: Sol kanattan kazanılan köşe vuruşunda topun başına geçen Caner Erkin ceza sahası içine ortasını yapıyor. Arka direğe yakın bölgede bu topa hareketlenen Enzo Roco kafa vuruşunu yapıyor ancak bu top kalenin üzerinden dışarı çıkıyor.

65. dakika: Sağ kanattan kazanılan serbest vuruş sonrasında topun başına geçen Caner Erkin ceza sahası içine ortasını yapıyor ancak bu top savunma oyuncuları tarafından kafayla tehlikeli bölgeden uzaklaştırılıyor.

62. dakika: Sol kanattan kazanılan serbest vuruş sonrasında topun başına geçen Ricardo Quaresma ceza sahası içine ortasını yapıyor ancak bu top savunma oyuncuları tarafından uzaklaştırılıyor.

60. dakika: Göztepe ilk oyuncu değişikliğini yapıyor. Wallace Reis çıkıyor ve yerini Kadu'ya bırakıyor.

58. dakika: Beşiktaş ilk oyuncu değişikliğini yapıyor. Oğuzhan Özyakup çıkıyor ve yerini Ricardo Quaresma'ya bırakıyor.

göztepe

56. dakika: GOOOLL!! Sol kanattan kazanılan serbest vuruş sonraısnda topun başına geçen Berkan Emir ceza sahası içine ortasını yapıyor. Altıpas içinde bu topa hareketlenen Wallace Reis kafa vuruşunu yapıyor ve topu ağlarla buluşturuyor. Göztepe, Wallace Reis'in golüyle skoru 2-0'a taşıyor.

54. dakika: Sol kanatta kısa pasla topla buluşan Ryan Babel ceza sahası içine girer girmez kaleye şutunu çekiyor ancak bu top farklı şekilde dışarı çıkıyor.

52. dakika: Orta alandan atılan ara pasına hareketlenen Cameron Jerome ceza sahası yayı içinde ofsaytta kalıyor.

50. dakika: GOOOLL!! Sağ kanattan gelişen atakta topla ilerleyen Andre Castro ceza sahası içine ortasını yapıyor. Penaltı noktasının hemen önünde bu topa hareketlenen Cameron Jerome kafa vuruşunu yapıyor ve topu ağlarla buluşturuyor. Göztepe, Cameron Jerome'un golüyle 1-0 öne geçiyor.

48. dakika: Sol kanattan gelişen atakta Caner Erkin ceza sahası içine ortasını yapıyor ancak bu topu savunma oyuncuları tehlikeli bölgeden uzaklaştırıyor.

47. dakika: Sağ kanattan kazanılan serbest vuruş sonrasında topun başına geçen Jeremain Lens ceza sahası içine ortasını yapıyor ancak bu top kimseye temas etmiyor.

46. dakika: Hakem Fırat Aydınus ikinci yarıyı başlatan düdüğünü çalıyor. Ev sahibi Göztepe'li oyuncuların vuruşuyla ikinci yarı başlıyor.

Hakem Fırat Aydınus ilk yarıyı bitiren düdüğünü çalıyor. İlk yarıda taraflardan herhangi bir gol sesi çıkmıyor.

45. dakika: İlk yarının sonuna en az 3 dakikalık oynanmamış süre ekleniyor.

44. dakika: Sol kanattan kazanılan köşe vuruşunda topun başına geçen Yasin Öztekin ceza sahası içine ortasını yapıyor. Bu topa hareketlenen Wallace Reis vuruşunu yapıyor ancak bu topu arka direkte Gökhan Gönül kaleye gitmesini engelliyor.

43. dakika: Sağ kanattan gelişen atakta topla ilerleyen Halil Akbunar ceza sahası içine ortasını yapıyor ancak bu top kaleci Loris Karius'un kontrolünde kalıyor.

42. dakika: Jeremain Lens, Yasin Öztekin'i hızlı gelişen atakta yerde bırakıyor ve bu hareketi sonrasında sarı kart ile cezalandırılıyor.

41. dakika: Sol kanattan kazanılan köşe vuruşunda topun başına geçen Caner Erkin ceza sahası içine ortasını yapıyor ancak bu topu savunma oyuncuları tehlikeli bölgeden uzaklaştırıyor.

37. dakika: Sağ kanattan gelişen atakta kısa pasla topla buluşan Oğuzhan Özyakup ceza sahası içinden kaleye şutunu çekmek istiyor ancak bu top savunma oyuncusuna çarpıp kornere gidiyor.

34. dakika: Sağ kanatta Oğuzhan Özyakup'un kısa pasıyla topla buluşan Jeremain Lens ceza sahası içine ortasını yapıyor ancak bu topu kademedeki savunma oyuncuları tehlikeli bölgeden uzaklaştırıyor.

31. dakika: Sol kanatta Oğuzhan Özyakup'un kısa pasıyla topla buluşan Tolgay Arslan ceza sahası içine ortasını yapıyor ancak bu top kalecinin kontrolünde dışarı çıkıyor.

göztepe

28. dakika: Sol kanattan kazanılan köşe vuruşunda topun başına geçen Yasin Öztekin ceza sahası içine ortasını yapıyor ancak bu topu savunma oyuncuları kafa ile tehlikeli bölgeden uzaklaştırıyor.

27. dakika: Sol kanatta kısa pasla topla buluşan Berkan Emir ceza sahası içine ortasını yapıyor. Ön direğe yakın bölgede altıpas içine hareketlenen Halil Akbunar kaf avuruşunu yapıyor ancak bu top kalenin hemen üzerinden dışarı çıkıyor.

25. dakika: Sağ kanattan gelişen atakta topla buluşan Andre Poko ceza sahası içine ortasını yapıyor ancak bu top araya giren savunma oyuncuları tarafından tehlikeli bölgeden uzaklaştırılıyor.

23. dakika: Sol kanattan kazanılan köşe vuruşunda topun başına geçen Caner Erkin cezas sahası içine ortasını yapıyor ancak bu pozisyon faul gerekçesiyle duruyor.

21. dakika: Wallace Reis, penaltı sonrasında yaptığı itirazları sebebiyle sarı kartla cezalandırılıyor.

19. dakika: Oğuzhan Özyakup sert bir vuruş yapıyor ve kaleci Beto bu köşeyi tahmin ediyor. Kaleci Beto sağ tarafına gelen topu tokatlayarak kornere gönderiyor. Beşiktaş bu penaltıdan yararlanamıyor.

15. dakika: Penaltı vuruşu için topun başına Oğuzhan Özyakup geçiyor.

12. dakika: Sağ kanattan kazanılan serbest vuruş sonrasında topun başına geçen Caner Erkin ceza sahası içine ortasını yapıyor ancak bu topu savunma oyuncuları kafayla kornere gönderiyor.

10. dakika: Lamine Gassama'nın kısa pasıyla topla buluşan Yasin Öztekin ceza sahası dışı sol çaprazdan kaleye yerden vuruşunu yapıyor. Kaleci Loris Karius yatarak bu topu yerde kontrol ediyor.

7. dakika: Sol kanattan gelişen atakta kısa pasla topla buluşan Oğuzhan Özyakup ceza sahası içine yerden pasını gönderiyor ancak bu top araya giren savunma oyuncuları tarafından uzaklaştırılıyor.

5. dakika: Oğuzhan Özyakup ceza sahası dışında savunmadan geri dönen topa yumuşak bir vuruş yapıyor. Bu top kaleci Beto'nun kontrolünde kalıyor.

3. dakika: Sağ kanattan kazanılan serbest vuruş sonrasında topun başına geçen Yasin Öztekin ceza sahası içine ortasını yapıyor ancak bu topu savunma oyuncuları kafa ile tehlikeli bölgeden uzaklaştırıyor.

2. dakika: Sol kanattan Caner Erkin'in gönderdiği uzun topa hareketlenen Vagner Love ofsaytta kalıyor.

1. dakika: Hakem Fırat Aydınus maçı başlatan düdüğünü çalıyor. Konuk ekip Beşiktaş'lı oyuncuları vuruşuyla maç başlıyor. 

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER