BEŞİKTAŞ

Beşiktaş Galatasaray maçını şifresiz veren kanallar

Süper Toto Süper Lig'de derbi heyecanına saatler kaldı. Vofone Arena'da oynanacak Beşiktaş -Galatsaray derbisi hangi kanalda şifresiz yayınlanacak.

Beşiktaş Galatasaray maçını şifresiz veren kanallar

Nefesler tutuldu, dev derbi için sadece saatler kaldı. Beşiktaş-Galatasaray derbisine bu yıl ilk kez rakip taraftarlar da alınacak. 2 bin civarında Galatasaray taraftarının izleyeceği maç, Lig tv dışında bazı yurt dışı kanallarda şifresiz olarak yayınlanacak.

Kadro zenginliğiyle Beşiktaş'ın favori olarak gösterildiği derbi için, Galatasaray ise oturmuş kadrosuyla ön plana çıkıyor. Beşiktaş Teknik Drektörü Şenol Güneş futbolcularla yaptığı maç toplantısında Sneijder ve Bruma için özel önlem almaları gerektiğini söyledi.

Galatasaray Teknik Drektörü Riekerink ise düzenlediği basın toplantısında, Beşiktaş'ın taraftarlarının da desteğiyle maça baskılı başlayacağını beklediklerini, kendilerinin de buna göre önlem aldıklarını açıkladı.

BEŞİKTAŞ - GALATASARAY MAÇI ŞİFRESİZ HANGİ KANALDA?

Türkiye'de LİG TV Beşiktaş-Galatasaray derbisini HD ve 3 D olarak saat 20:00'da yayınlayacak. Maç sadece Digitürk aboneleri tarafından izlenebilecek...

BEŞİKTAŞ - GALATASARAY MAÇI ŞİFRESİZ VEREN YABANCI KANALLAR

Viasat Fotboll / HD, Canal + Liga HD, Sport 1, Viaplay, Safina TV, TeleClub Sport Live, İdman TV, 3 Sport, BeIN Sports, SuperSport 3, SportsMax, Sport+ HD, Canal + Sport, FOX Sports HD, SKY Sport, One Sport, KSBN Sports, Futbol 1, OTE Sport 2, Now Sports 2, Radio Barca, Duhok TV, One Sport

Beşiktaş ile Galatasaray Süper Lig'in 5. haftasında Vodafone Arena'da karşılaşacak. Saat 20:00'de başlayacak zorlu derbiyi Ali Palabıyık yönetecek.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER