BEŞİKTAŞ

Beşiktaş Fenerbahçe'ye transfer çalımı attı

Vodafone Arena'ya yıldız yağacak... Siyah-Beyazlı yönetim, ligde adım adım şampiyonluğa yürüyen takımı güçlendirmek için şimdiden düğmeye bastı..

Beşiktaş Fenerbahçe'ye transfer çalımı attı

Gelecek sezon büyük olasılıkla Şampiyonlar Ligi’nde yer alacak olan Beşiktaş’ı, Kupa 1’de ses getirecek bir takım haline getirmek için atağa kalkan Siyah-Beyazlı idareciler; Vodafone Arena’ya ilk olarak Almanya Bundesliga devi Bayern Münih’in Hollandalı süperstarı Arjen Robben’i gözüne kestirdi...

Bavyera ekibiyle 1 yıllık daha sözleşmesi bulunan 32 yaşındaki dünya yıldızı konusunda şimdiden nabız yoklayan yönetim, bu oyuncuyla birlikte taraftarı heyecanlandırmayı planlıyor.

Ümit Özat Pereira'nın elini sıkmadı

Kaldırmadığı kupa yok!

Fenerbahçe'nin de transfer listesinde yer alan ve Bayern’de yaşadığı sakatlıklar sebebiyle fazla forma şansı bulamayan Robben, Kırmızı-Beyazlılar’la 22 maçta 7 gol ve 3 asist yaptı. Fanatik'in haberine göre; Kasığındaki problemi atlatan ve takımıyla çalışmalara başlayan tecrübeli sağ kanadın, yeni sezona sürekli olarak forma giyebileceği bir ekipte devam etmeyi istediği öğrenildi. Robben; Almanya Ligi, Almanya Kupası, UEFA Süper Kupası, Şampiyonlar Ligi, İspanya Ligi, İngiltere Premier Lig, İngiltere Lig Kupası ve Hollanda Ligi’nde şampiyonluk yaşamıştı..

Beşiktaş iki futbolcusu ile anlaştı

Şampiyonlar Ligi kadrosu için listede ayrıca Nice'li Hatem Ben Arfa...Fenerbahçe'de sözleşmesi sona eren Gökhan Gönül ve Mehmet Topal yer alıyor...

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER