BEŞİKTAŞ

Beşiktaş Fenerbahçe maçında büyük jest

Beşiktaş, U21 liginde Fenerbahçe'yi yendi. Bu maçta öyle bir şey yaşandı ki...

Beşiktaş Fenerbahçe maçında büyük jest

Beşiktaş, U21 liginde Fenerbahçe'yi 3-1 yendi. Beşiktaş'ın hocası Yasin Sülün, oyuncu değişiklik hakkı dolduğu için 1 kişi eksik oynayan Fenerbahçe karşısında, 1 oyuncusunu sahadan çıkartarak centilmenlik örneği gösterdi.

Fenerbahçe Lefter Küçükandonyadis Tesisleri'nde oynanan mücadelenin ilk yarısı golsüz sona erdi. Beşiktaş, 50. dakikada Muhammed Enes Durmuş'la gol perdesini açtı.

Beşiktaş Fenerbahçe

55. dakikada Siyah-Beyazlılar, genç yıldızı Oğuzhan Aydoğan'la farkı ikiye çıkartırken, bu golden 8 dakika sonra Sedat Şahintürk farkı üçe çıkardı.

Fenerbahçe'nin 90. dakikada Savaş Polat'la bulduğu gol skoru belirledi. U21 Ligi'nde Beşiktaş ezeli rakibini 3-1 mağlup etti.

Yasin Sülün

BEŞİKTAŞ'TAN FAIR-PLAY ÖRNEĞİ

Siyah-Beyazlılar 3-0 öndeyken, 3 oyuncu değişikliği hakkı dolmuş olan Fenerbahçe'de Alparslan Demir sakatlanınca oyuna devam edemedi.

Siyah-Beyazlılar'ın hocası Yasin Sülün, 74. dakikada 2 oyuncu değiştirme hakkı olmasına rağmen Sedat Şahintürk'ü oyundan alarak yerine başka bir oyuncuyu sahaya sürmedi ve böylelikle karşılaşma 10'ar oyuncu ile tamamlandı.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER