GALATASARAY

Beşiktaş derbiye tam kadro çıkacak

Süper Lig’de oynanan son 4 mücadeleden puan alan Siyah-Beyazlılar, şampiyonluğa ulaşabilmek için önündeki engelleri birer birer geçiyor.

Beşiktaş derbiye tam kadro çıkacak

Beşiktaş, Kayserispor’u 4-0 mağlup etti, rotayı Galatasaray’a çevirdi. Kartal’da korkulan da olmadı. Ceza sınırındaki Oğuzhan, Necip, Olcay, Gomez ve İsmail maçı kart görmeden tamamladı. 5 yıldız da derbide sahada olacak.

Ligde son yenilgisini 25. haftada Fenerbahçe deplasmanında 1-0’lık sonuçla yaşayan Kayserispor, 5 maçtır kaybetmiyordu. Sarı-Kırmızılılar, bu maçlarda sahadan 3 beraberlik, 2 galibiyetle ayrılırken, 9 puan toplamıştı. Vodafone Arena’da Beşiktaş, Kayserispor’u 4-0 mağlup ederek, Sarı-Kırmızılılar’ı ateş hattına attı. Şampiyonluk yolunda rakip tanımayan, karşısına çıkan takımları tek tek mağlup eden Beşiktaş’ta şimdi ki hedef, gelecek hafta oynanacak Galatasaray maçına döndü.

Küme düşen futbolculara inanılmaz ceza!

İlk maçı 2-1 kazanmıştı

Kartal, deplasmanda Sarı-Kırmızılılar’ı mağlup ettiği takdirde büyük avantaj yakalayacak. Siyah-Beyazlılar, bu sezon oynanan ilk maçta Galatasaray’ı evinde 2-1 mağlup etmişti. Fakat Beşiktaş’ın, derbilerdeki deplasman karnesi pek de iç açıcı değil. Beşiktaş, en son Galatasaray’ı deplasmanda 28 Kasım 2010 tarihinde Ali Samiyen Stadı’nda 2-1’lik skorla mağlup etmişti.      

Siyah-Beyazlılar’da korkulan olmadı, Galatasaray derbisinde cezalı yok. Beşiktaş’ta sınırda olan Oğuzhan Özyakup, Necip Uysal, Olcay Şahan, Mario Gomez ve İsmail Köybaşı dünkü Kayserispor mücadelesinde kart görmeyerek, Galatasaray maçında görev alacak. 

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER