BEŞİKTAŞ

Beşiktaş Bursaspor maçının geniş özeti ve golleri

Süper Lig'in 14. haftasındaki kritik mücadelede Beşiktaş Vodafone Arena'da Bursaspor'u Cenk Tosun'un penaltıdan attığı gollerle 2-1 yendi.

Beşiktaş Bursaspor maçının geniş özeti ve golleri

Spor Toto Süper Lig'in 14. haftasında Beşiktaş evinde konuk ettiği Bursaspor'u 2-1 yendi. Dinamo Kiev'e 6-0 yenilerek Devler Ligi'ne veda eden siyah-beyazlılar bu galibiyeti kendine geldi. Beşiktaş 32 puana yükselerek, aynı puandaki lider Başakşehir'i yakaladı. 

Karşılaşma oldukça sert ve hızlı başladı. 27. dakikada Vincent Aboubakar'un şutunu kale çizgisi üzerinde Aziz Behich uzaklaştırdı. 44. dakikada Jorquera'nın ortasında Batalla topu ağlara gönderdi ancak yan hakem ofsayt bayrağını kaldırdı.

Beşiktaş Bursaspor maçı fotoğrafları

Beşiktaş: 2 - Bursaspor: 1

Stat: Vodafone Arena

Hakemler: Bülent Yıldırım, Asım Yusuf Öz, Uygar Bebek

Beşiktaş: Fabricio, Gökhan Gönül, Marcelo, Tosic, Adriano, Hutchinson, Necip Uysal, Aboubakar, Oğuzhan, Olcay Şahan, Cenk Tosun

Bursaspor: Harun Tekin, Erdem Özgenç, Ertuğrul Ersoy, İsmail Konuk, Aziz Eraltay, Jorquera, Merter Yüce, Del Valle, Batalla, Josua, Deniz Yılmaz

Sarı Kartlar: Dk. 35 Necip Uysal, Dk. 45 Marcelo (Beşiktaş), Dk. 38 Merter Yüce, Dk. 45 Harun Tekin (Bursaspor)

Arena'da tartışmalı pozisyon
BEŞİKTAŞ: 2 - 1 :BURSASPOR

Ve maç sona erdi. 

Kırmızı kart! Sercan Yıldırım, yedek kulübesinde itirazda bulundu ve kırmızı kart gördü.

90+3. dakika: Bursaspor' tüm hatlarıyla ileri uçta. Ancak, Tolgay Arslan'a faul yapıldı ve Beşiktaş rahat bir nefes aldı. 

90+2. dakika: GOL! Emre Taşdemir. Bursaspor, 90. dakikada farkı bire indirdi. 

90+1. dakika: Maçın sonuna en az 3 dakika eklendi. 

90. dakika: Aboubakar, hava topu mücadelesinde rakibine faul yaptı ve Bursaspor, bir serbest vuruş daha kazandı. 

89. dakika: Bursaspor, Atiba'nın kaybettiği top sonrası tehlikeli geldi. Jorquera'nın ortasında Fabri, çıktı ve topu kontrol etti. 

88. dakika: Batalla'nın kullandığı serbest vuruşu Fabri, çift yumrukla uzaklaştırdı. Dönen topa Erdem, uzaktan sert vurdu ancak farklı şekilde dışarı çıktı. 

87.dakika: Bursaspor, sol kanattan tehlikeli bir yerden serbest vuruş kazandı. Tolgay, Aziz Behich'e arkadan müdahalede bulundu ve hakem faul kararını verdi. 

86. dakika: Bursaspor'da oyuncu değişikliği. Oyundan çıkan oyuncu Merter Yüce. Giren oyuncu Sinan Bakış. 

85. dakika: Maçın en iyilerinden olan Gökhan Gönül sakatlandı ve kendini yere bıraktı. Gökhan, oyuna devem edemeyecek gibi. 

84. dakika: Jorquera, boş pozisyonda kafa vuruşunda bulundu. Vuruşu, kaleci Fabri'nin üstüne gitti. 

83. dakika: Bursaspor'da Pablo Batalla çok tehlikeli bir yerden serbest atış kullanacak. 

82. dakika: Tolgay Arslan, orta sahada topla buluştu ve yerde kaldı. Hakem Bülent Yıldırım, oyunu devam ettirdi. Ardından Bursaspor lehine faul verdi.

Beşiktaş

81. dakika: Harun Tekin, yine inanılmaz bir pozisyonu çıkarttı! Altıpas içinde yaşanan karambolde Harun, önce Cenk'in sonra da Aboubakar'ın şutunu kurtardı. 

80. dakika: Beşiktaş. üst üste iki net pozisyondan yararlanamadı. Önce Aboubakar, sonra Oğuzhan'ın kısa mesafeden sert vuruşlarını Harun Tekin çıkardı. 

78. dakika: Bu sefer Beşiktaş tehlikeli geldi. Adriano'nun ortasında Aboubakar arka direkte topla buluştu. Aboubakar'ın ortasında müsait pozisyonda Cenk Tosun ve Adriano anlaşamayınca ikisi de topa vuramadı ve pozisyon sonlandı. 

76. dakika: Gökhan Gönül, gösterdiği performans ile tribünlerden alkış aldı. 

75. dakika: Tolgay orta sahada topu kazandı ve Beşiktaş ani şekilde atağa çıktı. Aboubakar'ın ortası etkili olmadı ve Bursaspor defansı tehlikeyi uzaklaştırdı. 

73. dakika: Necip Uysal, hızlı çıkmak isterken pas verecek takım arkadaşı bulamadı ve topu kaybetti. 

72. dakika: Beşiktaş taraftarları, hep bir ağızdan 'Fabri' diyor. Fabri alkışlayarak taraftara cevap verdi. 

71. dakika: Bu kez Bursaspor'da Batalla serbest vuruş kullandı ve top kimseye değmeden dışarı çıktı. 

70. dakika: Oğuzhan Özyakup, sol kanattan serbest atışı kullandı ancak topa kimse vuramadı ve auta çıktı. 

68. dakika: Bursaspor, sol kanattan Aziz Behich ile geliyor. Gökhan Gönül araya girdi ve topu Beşiktaş'a kazandırdı. 

Beşiktaş

67. dakika: GOL! Beşiktaş, Cenk Tosun'un penaltı golüyle farkı ikiye çıkarttı. 

66. dakika: Penaltı! Beşiktaş bir penaltı daha kazandı. Oğuzhan Özyakup ceza sahası içine girerken Merter'in müdahelesi ile yerde kaldı ve Bülent Yıldırım, penaltı kararını verdi. 

65. dakika: Bursaaspor yine tehlikeli geldi. Batalla'nın sağ kanatta buluşup açtığı ortaya Tomas Necid kafayla vurdu ancak kaleye isabet edemedi. 

63. dakika: Aziz Behich ile Bursaspor tehlikeli geldi. Aziz'in sol kanattan açtığı ortaya her iki takımdan da kimse vuramadı. 

62. dakika: Beşiktaş taraftarı, maçın bu dakikalarında çok yüksek bir sesle ''Sevemez kimse seni'' tezahüratını söylüyor. 

61. dakika: Bursaspor'da Erdem Özgenç kısa süreli bir sakatlık geçirdi. Erdem, Adriano ile girdiği ikili mücadele sonrasında yerde kaldı. 

60. dakika: Beşiktaş çok net bir fırsattan yararlanamadı! Adriano sol kanattan güzel bir orta açtı. Müsait pozisyonda topa vuran Cenk Tosun'un şutu yandan auta çıktı. 

58. dakika: Oğuzhan sol kanatta topla buluştu. Oğuzhan, topu Cenk Tosun'a çıkardı ancak Merter, Tosun'dan topu çaldı. 

56. dakika: Bursaspor, değişikliklerden sonra Beşiktaş savunma oyuncularına pres yapıyor. 

54. dakika: Del Valle oyundan çıktı. Yerine Emre Taşdemir girdi. Josua John oyundan çıkarken, yerine giren futbolcu Tomas Necid. 

53. dakika: Oğuzhan, sol kanattan çok iyi şekilde girdi ve ortasını açtı. Bursaspor defansı topu uzaklaştırdı. Gökhan Gönül, ceza sahası dışından gelişine sert bir şekilde vurdu ancak top yandan auta çıktı. 

52. dakika: Golden sonra Beşiktaş, taraftarları daha yüksek bir sesle destek vermeye başladı. 

Beşiktaş

51. dakika: GOL! Cenk Tosun, penaltıyı gole çeviriyor ve Beşiktaş 1-0 öne geçiyor.

50. dakika: Penaltı! Gökhan Gönül ceza sahası içinde yerde kaldı ve hakem Bülent Yıldırım beyaz noktayı gösterdi. 

49. dakika: Necip Uysal, şansını çok uzaktan denedi. Necip'in vuruşu farklı şekilde üstten auta gitti. 

47. dakika: Oğuzhan, Cenk Tosun'un pasında ceza sahası içinde topla buluştu ama şut çekemeden topu kaybetti. 

46. dakika: Şenol Güneş, ikinci yarıya çıkarken Olcay Şahan'ın yerine Tolgay Arslan'ı oyuna soktu. 

45. dakika: Maçın ikinci yarısı başladı! 

Ve ilk yarı sona erdi. İlk yarıda gol sesi çıkmadı. 

45. dakika: Vodafone Arena'da tansiyon çok yükseldi. Kaleci Harun yerde kaldı ve çok sinirlendi. Hakem futbolcuları şu an yanına çağırıyor. 

44. dakika: Bursaspor Batalla ile golü attı ancak gol, ofsayt kararı nedeniyle sayılmadı. 

43. dakika: Bursaspor, hızlı bir şekilde atağa çıkmak istedi. Hakem Bülent Yıldırım, Marcelo'nun Deniz'e faul yaptığını söyledi. 

42. dakika: Beşiktaş çok net bir fırsattan yararlanamadı! Olcay Şahan, sol köşeden kaleci Harun'un üstünden aşırttı ancak top diğer taraftan taca çıktı... 

40. dakika: Beşiktaş, tehlikeli geliyor ama şut atamıyor. Bu sefer, Olcay Şahan topla çok tehlikeli bir yerde buluştu ama şut atmak yerine çalımı deneyince topu kaybetti. 

38. dakika: Gökhan Gönül sağ kanattan çok güzel bir şekilde topu içeri çevirdi. Topla buluşan Oğuzhan, vurmakta gecikti ve topu kaybetti. 

37. dakika: Bursaspor adına maçın ilk sarı kartını gören futbolcu Merter oldu. 

35. dakika: Bursaspor'da Deniz Yılmaz topu önüne alamadı ve Beşiktaş atağı başladı. Oğuzhan Özyakup, maçın bu anlarında sağ kanata yakın oynuyor. 

Beşiktaş

34. dakika: Necip Uysal, bu sefer uzun pas ile Aboubakar'ı buluşturdu. Aboubakar net pozisyonda topu kontrol edemedi ve Bursaspor defansı topu uzaklaştırdı. 

32. dakika: Necip'in uzun pasında Olcay topla buluşamadı. Olcay'dan önce araya giren Erdem, topu taca gönderdi.

30. dakika: Kullanılan serbest vuruşta Marcelo, ileri çıktı ve kafayla topu içeri çıkarmaya çalıştı ancak kafa vuruşu auta çıktı. 

28. dakika: Maçta tansiyon çıktı. Oğuzhan'a yapılan faul sonrası Bursaspor'da Deniz, hakem Bülent Yıldırım'a itirazlarda bulundu. 

26. dakika: Bu sefer Bursaspor, tehlikeli geldi. Batalla ile hızlı çıkan Bursaspor'un atağında Necip, topu kornere vurdu. 

24. dakika: Beşiktaş, ilk kez bu kadar net bir şekilde geldi! Aboubakar'ın şutu kaleciyi geçti ancak Aziz Behich topu çizgiden çıkardı. 

23. dakika: Bursaspor atakları tehlikeli gelişiyor. Hızlı bir şekilde ataklara çıkan Bursaspor, Beşiktaş kalesinde tehlike yaratıyor.

22. dakika: Olcay Şahan, sağ kanata geçerken Cenk Tosun, sol kanata geçti. 

21. dakika: Cenk Tosun, Aboubakar ile verkaça girmek istedi. Topu Aboubakar'a veren Tosun, hareketlenmeye devam etti ancak Aboubakar topu Cenk'e vermedi. 

20. dakika: Bursaspor, çok net bir fırsattan yararlanamadı. Deniz Yılmaz, Batalla'dan aldığı pasta, çok net bir durumdayken topu üstten auta yolladı. 

18. dakika: Cenk Tosun, içeri çok iyi girdi. Şut imkanı bulamayan Cenk, pas vermeye çalışırken top kaybı yaptı. 

17. dakika: Oğuzhan sol kanatta topla buluştu. Atiba ile verkaça giren Oğuzhan, şut imkanı bulamadı ve geriye dönmek zorunda kaldı. 

16. dakika: Beşiktaş, Aboubakar'ın kötü pası nedeniyle net bir fırsattan yararlanamadı. Aboubakar, boş durumdaki Olcay Şahan'a pası veremeyince atak sonlandı. 

15. dakika: Aboubakar'ın top kaybı sonrası Bursaspor, kontra atağa çıktı. John'un vuruşunda Fabri, zorlanmadan topa sahip oldu. 

14. dakika: Bursaspor, yine çok kalabalık geldi. Del Valle ve Batalla verkaç yaparak ceza sahası içine girdi. Beşiktaş savunması topu zor uzaklaştırdı. 

Beşiktaş

13. dakika: Aboubakar, 10 saniye içinde iki kez top kaybı yaptı. Beşiktaş taraftarları, Aboubakar'ın top kayıpları sonrası sinirlendi. 

12. dakika: Beşiktaş, Olcay Şahan ile tehlikeli geldi. Olcay, ceza sahasına girmeden çok sert bir şekilde vurdu. Top, direğin hemen yanından auta gitti. 

11. dakika: Oğuzhan'ın pasıyla buluşan Olcay'ın şutu defanstan geri döndü. Ani gelişen Bursaspor atağında John'un yerden sert ortası, diğer kanattan taca çıktı. 

10. dakika: İlk 10 dakika itibariyle, Beşiktaş uzun toplarla çıkmaya çalışırken, Bursaspor kısa paslar ile çıkmayı tercih ediyor. 

9. dakika: Pablo Batalla, uzun bir süre topu sürdü ve ceza sahasına girmeden şutunu çekti. Top, Marcelo'dan sekti ve taca çıktı. 

8. dakika: Oğuzhan Özyakup, Aboubakar'a uzun pas gönderdi. Harun Tekin, Aboubakar'dan önce çıkıp topu aldı ve tehlikeyi önledi. 

7. dakika: Gökhan Gönül'ün kullandığı uzun taç atışında Aboubakar topu önüne alamadı 

6. dakika: Necip'in uzun pasıyla buluşan Olcay, bekletmeden Oğuzhan'a verdi. Oğuzhan'ın ortası kaleci Harun'da kaldı. 

5. dakika: Beşiktaş'ta Aboubakar maça sağ kanatta başladı. Kamerunlu futbolcu topla ilk buluşmasında top kaybı yaşadı. 

4. dakika: Tosic, çıkarken pas kaybı yaptı. Batalla'nın hemen verdiği ara pası kaleci Fabri, hızlı çıkıp kontrol etti. 

3. dakika: Bursaspor'da John, uzaktan sert vurdu ancak top üstten farklı şekilde auta çıktı 

2. dakika: Maça Beşiktaş, siyah formasıyla, Bursaspor ise beyaz formasıyla çıktı. 

1. dakika: Ve maç başladı! 

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER