BEŞİKTAŞ

Beşiktaş Arena'da rakip tanımıyor

Beşiktaş, Arena'da oynadığı maçları 3 gol ve üzerinde atarak kazandı.

Beşiktaş Arena'da rakip tanımıyor

Yeni evinde 5'te 5 yapan Beşiktaş, ilk derbisinde Aslan'ı devirmek istiyor. Siyah-beyazlılar, Arena'da oynadığı maçları 3 gol ve üzerinde atarak kazandı.

Kara Kartal'ı bugünkü derbide 40 bin coşkulu taraftarı destekleyecek. Pascal Ve Demba Ba gibi unutulmayan yıldızlar da tribünde yerlerini alacak.

Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig'in 5. haftasında Galatasaray'ı konuk edeceği maçta Vodafone Arena'da saha içinde ve tribünde muhteşem bir şölene imza atmak istiyor..

Yeni mabedinde oynadığı 5 lig maçında 5 galibiyet alan siyah-beyazlılar, Arena'daki ilk derbisinde ezeli rakibi Galatasaray'ı mağlup ederek hem rakibiyle arasındaki puan farkını açmak, hem de Şampiyonlar Ligi'ndeki Dinamo Kiev mücadelesi öncesinde moral bulmayı hedefliyor.

Ozan Tufan'a FIFA şoku

MAÇ BAŞI 3.4 GOL

Kara Kartallar, Vodafone Arena Stadı'nda oynadığı beş lig maçında da bol gol buldu. Beşiktaş beş lig maçında toplam 17 gol atarken (her maç üç ve üzeri gol attı) kalesinde 5 gol gördü. Beşiktaş geçen sezon Vodafone Arena'da Bursaspor'u 3-2, Kayserispor'u 4-0 ve Osmanlıspor'u 3-1 yenmişti. Bu sezon da sahasında Alanyaspor'u 4-1 ve Karabükspor'u 3-1 mağlup etti. Siyah-beyazlıların bu maçlardaki gollerini Cenk (4), Gomez (4), Oğuzhan (3), Marcelo (2), Quaresma, Delgado, Olcay ve Ömer kaydetti. Beşiktaş ile Galatasaray, Dolmabahçe'de en son 26 Ağustos 2012 tarihinde karşılaşmış ve karşılaşma 3-3 bitmişti.

Beşiktaş'ın bu akşam konuk edeceği ezeli rakibi Galatasaray karşısında en büyük avantajı, hiç kuşkusuz taraftarı olacak. Takımlarını iyi günde de, kötü günde de yalnız bırakmayan siyah-beyazlılar, derbide de tribünde şov yapmaya hazırlanıyor. Yaklaşık 40 bine yakın Beşiktaş taraftarlarının Arena'yı tıka basa doldurması ve 90 dakika boyunca takımlarını desteklemesi bekleniyor. Taraftarların ayrıca zorlu derbi öncesinde pankart ve tezahüratlarla tribünde görsel bir şova hazırlandığı öğrenildi.

YILDIZLAR GEÇİDİ

Kara Kartal'ı tribünde destekleyecek olanlar sadece taraftarlarla sınırı değil.. Beşiktaş formasını giymiş olan ve camianın sevgilisi haline gelen isimler de G.Saray derbisini tribünden izleyecek. Bu isimlerden biri Pascal Nouma, diğeri ise Demba Ba olacak. Adlarına besteler yapılan Fransız yıldız Nouma ile Senegalli forvet Demba Ba'nın, Beşiktaş'ı desteklemek için taraftarlarla birlikte karşılaşmayı izleyecekleri belirtildi. İki siyahi yıldız için Vodafone Arena'da özel bir karşılaşma hazırlandığı belirtildi.

'İLK'LERİN DERBİSİ OLACAK

Beşiktaş-G.Saray derbisinde bir çok oyuncu ilk kez derbi maçında görev yapacak. Beşiktaş'ın yeni transferlerinden Fabricio Ramirez, Adriano Correia, Anderson Talisca, Gökhan İnler, Vincent Aboubakar, Caner Erkin ve Gökhan Gönül; teknik adamların görev vermesi durumunda, ilk kez bir lig maçında yeni takımlarının formasıyla rekabetin heyecanını yaşayacaklar.

EZELİ RAKİPLERİN PUANLARI DA EŞİT

Derbi karşılaşmasında karşı karşıya gelecek Beşiktaş ile G.Saray, 4 maçta 10'ar puan topladı. Her iki ekip üçer galibiyet ve birer beraberlik aldı. Siyah-beyazlı takım, 11 golle hücumda daha etkili bir oyun sergilerken, Galatasaray da yediği 2 golle başarılı bir performans gösterdi.

TALİSCA 2 GOL-1 ASİST

Kartal'ın sezon başına transfer ettiği Brezilyalı Talisca, resmi maçlarda 2 gol atıp 1 asist yapmayı başardı. Benfica deplasmanında bir gol ve Akhisar Belediyespor deplasmanında bir gol atan Talisca, Karabükspor maçında bir gol attırmıştı. Toplam 192 dakika Beşiktaş formasın giyen Brezilyalı futbolcu, üç maçta gösterdiği performansla tüm spor otoritelerinden tam not almayı başardı.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER