DÜNYADAN FUTBOL

Benzema şantaj suçundan tutuklandı

Real Madrid takımının ünlü oyuncusu Karim Benzama'nın, milli takım arkadaşı Mathieu Valbuena'ya seks kasetiyle şantaj yaparak para koparma suçundan tutuklandığı bildirildi.

Benzema şantaj suçundan tutuklandı

Fransa Milli Takımı'ndan arkadaşı Valbuena'ya seks kasedi ile şantaj yaptığı suçlamasıyla dün Paris'te gözaltına alınan Real Madrid'in yıldız oyuncusu Karim Benzema'nın 'şantaj suçunda payı olduğunu' kabul ettiği bildirildi.

İngiltere'nin London Evening Standard gazetesi, bugünkü "Futbol yıldızının seks kasedi şantaj tutuklaması" manşetli kapak haberinde, Real Madrid'in ünlü futbolcusu Karim Benzama'nın, vatandaşı Mathieu Valbuena'ya bir seks kasetiyle şantaj yaparak para koparma suçundan tutuklandığı bilgisini verdi.

Manşette sevgilisi Analicia Chaves ile birlikte fotoğrafı yayımlanan dünyanın en iyi futbolcularından Karim Benzama'nın (27) daha önce de polis tarafından sorgulandığına dikkat çekildi. Davaya yakın bir kaynak, "Benzema'nın bu davadaki rolüyle ilgili tutuklandığını teyit edebiliriz" dedi.

Benzema

Fransız futbolunu sallayan bu son seks skandalında, Benzema'nın milli futbolcu arkadaşı Mathieu Valbuena'ya (31) şantaj yaptığı ileri sürüldü. Bouches-du- Rhone ve Olse bölgelerinde başka tutuklamaların da olduğu kaydedildi. Premier Lig takımlarının hedefi Lyon ortasaha oyuncusu Valbuena'dan seks kasetinin yayınlamaması için para istendiği iddia edildi.

Öte yandan İspanyol As gazetesi de Benzema'nın avukatı Sylvain Cormier'in RTL adlı yerel bir basın kuruluşuna 'Benzeman'nın olayın içinde olduğunu itiraf ettiği' bilgisinin gerçeği yansıtmadığını söylediği bilgisini sayfasına taşıdı.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER