DÜNYADAN FUTBOL

Benzema olayında yeni gelişme var

Milli Takım arkadaşı Mathieu Valbuena'ya şantaj yapmakla suçlanan Fransız futbolcu Karim Benzama'nın şantaj sırasında kaydedilen ses kayıtları ortaya çıktı.

Benzema olayında yeni gelişme var

Fransız Milli Takımı’ndan arkadaşı Mathieu Valbuena’ya şantaj yapmakla suçlanan Real Madrid’in Fransız yıldızı Karim Benzema’nın konuyla ilgili ses kayıtları ortaya çıktı.

Fransız spor gazetesi L’Equipe’de yayınlanan ses kayıtlarında Benzema’nın, aynı soruşturma kapsamında gözaltına alınan çocukluk arkadaşı Karim Zenat’i ile Valbuena’ya yapılan kaset şantajı hakkında konuşması dikkat çekiyor.

Fıkra gibi olay! Arçil'i Şota sanıp kovmuşlar

 Yaklaşık 20 dakika süren konuşmada, ünlü futbolcu çocukluk arkadaşına, takım arkadaşı Mathieu Valbuena ile arasında geçen konuşma hakkında bilgi veriyor. Benzema dinlemeye takılan telefon konuşmasında, “Video’nun imha edilmesini istiyorsan arkadaşım Lyon’a seni görmeye gelecek.” dediğini aktarıyor.

Ayrıca, Valbuena’nın kendilerini ciddiye almadığına da dikkat çeken Benzema, bunun bir şaka olmadığını takım arkadaşına söylediğini belirtiyor. Benzema konuşmasını, “Ben ona söyledim. Senin adamı görmen lazım. O seninle konuşacak. Ama sana videonun başka bir örneği olmadığı noktasında söz veriyorum.” diye sürdürüyor.

“BENZEMA MİLLİ TAKIMA ÇAĞRILMASIN”

Bu arada Fransız medyası, telefon konuşmalarının Benzema’nın şantaja aracılık ettiği yönündeki şüpheleri artırdığını aktardı. Gözaltına alınıp serbest bırakılan Real Madrid’in yıldız futbolcusunun, Fransa Milli Takımı’na çağrılıp çağrılmayacağı ile ilgili belirsizlik ise sürüyor. Fransa Spor Bakanı Patrick Kanner, hakkında soruşturma açılan bir futbolcunun milli takıma çağrılmasına karşı olduğunu açıkladı.

Haziran ayında düzenlenecek Avrupa Şampiyonluğu’na ev sahipliği yapacak Fransa’nın en önemli forveti olarak göze çarpan Karim Benzema’nın milli takıma çağrılmasına Fransızların da karşı olduğu kaydedildi. Karim Benzema Fransa Milli Takımı’na çağrılmalı mıdır? sorusuna katılımcıların yüzde 90’ı hayır cevabını verdi.

Perşembe günü Cezayir asıllı Fransız oyuncu Benzema, milli takımdan arkadaşı Valbuena’dan gizli olarak çekilmiş bir videosu karşılığında 150 bin Euro para istenildiği iddiaları nedeniyle gözaltına alınmıştı. Hakkında soruşturma açılan Karim Benzama, serbest bırakılmıştı.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER