BEŞİKTAŞ

Beklenen açıklama geldi Everton Cenk Tosun'u resmen duyurdu

Everton, Beşiktaş'tan rekor bonservis bedeli ile transfer ettiği Cenk Tosun'u resmen duyurdu. Beşiktaş'ın golcü futbolcusu Cenk Tosun kendisini 4.5 yıllığına Everton'a bağlayan sözleşmeye imzayı attı. Cenk Liverpool'da sağlık kontrolünden geçti.

Beklenen açıklama geldi Everton Cenk Tosun'u resmen duyurdu

Cenk Tosun transferini resmen açıklayan İngiltere'nin köklü kulüplerinden Everton, sözleşmenin 2022 yılına kadar olduğunu belirtti.

Resmi Twitter hesabından yapılan açıklamada paylaşılan video ile 'bitti' mesajı verildi.

İşte Cenk Tosun'un ilk sözleri: Kulübün resmi internet sitesinde açıklamalarda bulunan Cenk Tosun, "Everton oyuncusu olduğum için müthiş hissediyorum. Burada bulunmaktan dolayı mutluyum. Everton formasıyla maça çıkmak için heyecanlanıyorum. Everton büyük bir tarihe sahip bir kulüp ve taraftarlarının ne istediğini biliyorum. Nasıl bir oyuncu olduğumu onlara ispatlayacağım. Biliyorum Everton formasıyla Premier Lig'de iyi işler yapacağım." ifadelerini kullandı.

Beşiktaş da KAP'a bildirdi: Siyah Beyazlı Kulüp Everton'ın açıklaması sonrası KAP'a görüşmelere başlandığını duyurdu.

İşte o açıklama:

kap

MALİYETİ BELLİ OLDU!: Beşiktaş, yıldız golcüsünü 22 milyon Euro artı 5 milyon Euro’yu bulan bonuslar ile birlikte 27 milyon Euro’ya Everton’a sattı.

ALLARDYCE'IN KARİYERİNDE DE ZİRVEYE OTURDU!: Cenk Tosun, "Big Sam" lakaplı İngiliz çalıştırıcının, kariyerindeki son 27 yılda yaptığı en pahalı transfer de oldu. Big Sam daha önce Bolton'a Nicolas Anelka'yı 12 milyon Euro, Crystal Palace'a Jeffrey Schlupp'u 15 milyon Euro, West Ham United'a Enner Valencia'yı 15 milyon Euro, Crystal Palace'a Luka Milivojevic'i 15,1 milyon Euro ve West Ham'a Andy Carroll'ı 17,5 milyon Euro'ya transfer etmişti.

Yorumlar
TREND HABERLER