GALATASARAY

Bekir İrtegün'den Galatasaray itirafı

Medipol Başakşehir'in tecrübeli ismi, Galatasaray maçını değerlendirdi.

Bekir İrtegün'den Galatasaray itirafı

Spor Toto Süper Lig'in 10'uncu haftasında Medipol Başakşehir, yarın Galatasaray'a konuk olacak.

Turuncu-lacivertli ekibin tecrübeli futbolcusu Bekir İrtegün, bu maç öncesi açıklamalarda bulundu. İrtegün, Galatasaray maçının çok zor olacağını ancak her maçın da ayrı bir havası olduğunu söyledi.

Ligde haftaların geçtiğini ve iyi başlangıçlarını bu zaman kadar taşıdıklarını kaydeden Bekir İrtegün, ''Önemli bir deplasman. Galatasaray için de önemli bir maç. Böyle bakıldığında çok zorlu bir karşılaşma olacak, zaten herkes de böyle düşünüyor. Ama gerçekten bu sene çalışmamızın karşılığını alıyoruz, umarım bu maç da öyle geçer. Her maçın havası başkadır. Biz de maç maç bakan bir takımız periyotlara. Zor bir viraj bizim için ama iyi geçecek diye düşünüyorum'' dedi.

Fenerbahçe'nin efsane M.United zaferi



''ŞAMPİYONLUK ÇOK ZOR BİR YOL''

Spor Toto Süper Lig'de 23 puanla lider konumda olduklarının ve şampiyonluğun sorulması üzerine İrtegün, ''Bunu konuşmak için çok erken. Biz kendi aramızda çok samimi olarak söylüyoruz, hocamız da söylüyor, futbolcu arkadaşlarımız da. Bunu çok dillendirip konuşmuyoruz çünkü hafta hafta bakan bir oyuncu ve teknik ekip grubuyuz. Hem de böyle baktığımız için bu sorunun cevabı şu an erken olur. Bunu konuşmamız için sezonun ikinci yarısına nasıl girdiğiniz, ilk beş, altı haftasını nasıl geçtiğiniz önemli. Şampiyonluk öyle kolay değil. Bana iki defa nasip oldu. Çok zor bir yoldur şampiyonluk. O yüzden bunu çok fazla dillendirip, baştan hedef koyup iyi giden bir şeyin arkasından böyle ortaya atmanın faydası olmadığını düşünüyorum. Biz kazanmaktan keyif alıyoruz, bunlar daha önemli, böyle baktığımızda şu an için çok erken böyle şeyleri konuşmak'' diye konuştu.

''FORMAYI YAKIN ZAMANDA ALACAĞIM''

Medipol Başakşehir forması ile bu sezon sadece 2 kere forma bulması ve takım içerisindeki rekabet ile ilgili konuşan Bekir İrtegün, ''Bu sezon futbol dışı birkaç sıkıntıdan dolayı takımdan uzak kaldım. Akabinde takım çok iyi gitti ve gidiyor. İyi giden bir şeyi bozmak da çok mantıklı değil zaten. Ama ben çalışmalarıma devam ediyorum. Çünkü burada oynayan oynamayan herkes çok büyük emek veriyor. Bir de ortada çok güzel bir başarı var. Bu başarı da bireysellikten çok grubun enerjisini yukarı doğru çekmek adına hareket edilmeli diye düşünüyorum. Hepimiz oynayacağız, benim zaten çalışmalarım ortada bu şekilde devam edeceğim. Formayı da yakın zamanda alacağız'' şeklinde ifadeler kullandı.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER