SPOR GÜNDEMİ

Baykan Cüneyt Çakır ile görüştü!

Spor Genel Müdürü Mehmet Baykan, FIFA kokartlı hakemimiz Cüneyt Çakır’ı kabul etti.

Baykan Cüneyt Çakır ile görüştü!
Avrupa'daki elit kategori hakemlerimizden olan son olarak ve Japonya'da düzenlenen FIFA Dünya Kulüpler Şampiyonası finalini yöneten Cüneyt Çakır, Spor Genel Müdürü Mehmet Baykan'ı ziyaret etti.

Genel Müdür Baykan'ın makamında gerçekleşen ve oldukça samimi bir havada geçen ziyarette Cüneyt Çakır, Mehmet Baykan'a imzalı formasını hediye etti.

Genel Müdür Baykan, Cüneyt Çakır'ın son yıllardaki başarılarıyla Türk sporunun gurur kaynaklarından birisi olduğunu ifade ederek, "Cüneyt Çakır, bir hakemin geleceği en üst noktaya adım adım yaklaşıyor. Çakır'ın Avrupa Futbol Şampiyonası ve Şampiyonlar Ligi'ndeki başarılı yönetimleri tüm dünyanın dilinde. Böyle bir hakeme sahip olduğumuz için ülke olarak çok gururluyuz. Cüneyt Çakır'ın önünde çok daha önemli maçlar olduğuna inanıyorum. Son olarak FIFA Dünya Kulüpler Şampiyonası finalini yöneten ve Avrupa Futbol Şampiyonası finalinde 4. hakem olarak sahada yer alan Cüneyt Çakır'ın yakın bir gelecekte Şampiyonlar Ligi finalini yöneteceğini düşünüyorum. Cüneyt Çakır, henüz 36 yaşında ve önünde daha uzun yıllar var. Gösterdiği başarılı yönetimleri Dünya Kupası finali yöneterek taçlandıracağına yürekten inanıyorum" diye konuştu.

Genel Müdür Baykan'a teşekkür eden Cüneyt Çakır da, "Uluslararası arenada Türkiye'yi en iyi şekilde temsil edebilmek için çalışıyorum. Bugüne kadar çok önemli görevlerde bulundum. Performansımı arttırarak devam ettirmek ve Türkiye'nin adını başarılarla birlikte anılmasına katkı sağlamak en büyük hedefim" dedi.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER