DİĞER HABERLER

Başkan yardım toplamak için koşacak

Bakırköy Belediye Başkanı Dr. Bülent Kerimoğlu omurilik felçlilerine yardım toplamak için koşacak.

Başkan yardım toplamak için koşacak

Bakırköy Belediye Başkanı Dr. Bülent Kerimoğlu, 13 Kasım 2016 günü gerçekleşecek İstanbul Maratonu’nda omurilik felçlilerine yardım toplamak için koşacak.

Türkiye Omurilik Felçlileri Derneği(TOFD) Başkanı Ramazan Baş’ın kendisini ziyaretinde açıklamalarda bulunan Bakırköy Belediye Başkanı Dr. Bülent Kerimoğlu şunları ifade etti: “Sevgili Ramazan Baş kardeşimizin çağrısı üzerine 13 Kasım’da gerçekleşecek İstanbul Maratonu’nda omurilik felçlilerine yardım toplamak amacıyla koşacağım. “Koşamayanlar için koşmak için” herkesi TOFD’YE desteğe bekliyorum. Türkiye’de hala binlerce insan akülü tekerlekli sandalye bekliyor ve ben onlar için koşacağım.” 

TOFD Başkanı Ramazan Baş da adım adım oluşumu ile 2007 yılından beri İstanbul ve Antalya Maratonlarında yer aldıklarını belirterek geçen yıl yaklaşık 500 bireysel ve kurumsal koşucu ile 187 ihtiyaç sahibini akülü tekerlekli sandalyeye kavuşturduklarını, 10 yılda ise bu sayının 1547 olduğunu söyledi. 

Ramazan Baş, Bakırköy Belediye Başkanı Dr. Bülent Kerimoğlu verdiği destekten dolayı teşekkür ederken bu yıl ki hedeflerinin daha büyük olduğunu sözlerine ekledi.

Bülent Kerimoğlu

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER