YEREL HABER

Başkan Kerimoğlu Su Sporları Kulübü'yle gurur duyuyor

Bakırköy Su Sporları Kulübü sporcuları, Bakırköy Belediye Başkanı Dr. Bülent Kerimoğlu’nu ziyaret ederek desteklerinden dolayı teşekkür ettiler.

Başkan Kerimoğlu Su Sporları Kulübü'yle gurur duyuyor

Mersin’de geçtiğimiz günlerde düzenlenen Paletli Yüzme Yarışmaları’nda erkeklerde 3. ve kadınlarda da 4. olan Bakırköy Su Sporları Kulübü sporcuları, Bakırköy Belediye Başkanı Dr. Bülent Kerimoğlu’nu ziyaret ederek desteklerinden dolayı teşekkür ettiler.

Bakırköy Su Sporları Kulübü Başkanı Reşit Çevir, yöneticiler ve sporculara hitaben konuşan Bakırköy Belediye Başkanı Dr. Bülent Kerimoğlu da şunları ifade etti: “Bizim Bakırköy’deki sporculardan öncelikle beklentimiz Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ün söylediği gibi, “Zeki, çevik ve güzel ahlaklı” olmalarıdır. Centilmence yarışmalarının yanında başarı da geldikçe daha fazla gururlanıyoruz. Bakırköy Su Sporları Kulübü’nün başarısı sadece bizi değil tüm Bakırköy’ü mutlu etmektedir. Özellikle milli sporcumuz Ömer Faruk Saydam’ın rekor üstüne rekor kırması çok keyif verici. Bakırköy’deki aktif yaklaşık 70 amatör kulübümüze ve sporcularımıza elimizden gelen desteği vermeye devam edeceğiz. Her platformda ifade ediyorum; spor, eğitim ve sağlık bizim olmazsa olmazımızdır.”

Bülent Kerimoğlu

Kulüp Başkanı Reşit Çevir, Başkan Kerimoğlu’na desteklerinden dolayı plaket sunarken, milli sporcu Ömer Faruk Saydam da  Kerimoğlu’na adının yazılı olduğu kulübün eşofmanını hediye etti. 

Bülent Kerimoğlu

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER