BASKETBOL

Barcelona James Nunnally'i istiyor!

THY Avrupa Ligi'nde yeni sezon öncesi transfer çalışmalarını sürdüren Barcelona, Fenerbahçe'nin ABD'li yıldızı James Nunnally ile ilgileniyor.

Barcelona James Nunnally'i istiyor!

THY Avrupa Ligi'nde yeni sezon öncesi transfer çalışmalarını sürdüren Barcelona, Fenerbahçe'nin 28 yaşındaki ABD'li yıldızı James Nunnally'i kadrosuna katmak istiyor.

Barcelona'nın kadrosunda 2-3 numara oynayabilecek oyuncu eksiği bulunurken, Katalan ekibinin Fenerbahçeli James Nunnally ile ilgilendiği öne sürüldü.

Edinilen bilgilere göre, İspanyol ekibi, Nunnally'i listesinde tutuyor ancak oyuncunun önceliği NBA'de bir kontrat bulmak. Nunnally, NBA'deki tüm seçeneklerini değerlendirdikten sonra odağını Avrupa'ya döndürmeyi düşünüyor.

James Nunnally, son iki sezondur ülkemizde Fenerbahçe forması giyiyor. 28 yaşındaki oyuncu geçtiğimiz sezon THY Avrupa Ligi'nde 9.3 sayı, 2.1 ribaunt ve 1.3 asist ortalamaları ile mücadele etmişti. 

ABD'li basketbolcu, 2017'de Fenerbahçe ile THY Avrupa Ligi'ni kazanırken, aynı şekilde sarı-lacivertli kulüp ile iki kere Türkiye Ligi şampiyonluğu da yaşamıştı.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER