DİĞER HABERLER

Bakırköy Belediyesi'nden sporculara iftar

Bakırköy Belediye Başkanı Dr. Bülent Kerimoğlu, Bakırköy’de faaliyet gösteren amatör spor kulüplerinin sporcularıyla iftar yemeğinde bir araya geldi.

Bakırköy Belediyesi'nden sporculara iftar - Sayfa 1

Bakırköy Belediye Başkanı Dr. Bülent Kerimoğlu, Bakırköy’de faaliyet gösteren amatör spor kulüplerinin sporcularıyla iftar yemeğinde bir araya geldi.

Bakırköy Belediyesi'nden sporculara iftar - Sayfa 2

Bakırköy Belediyesi tarafından geçtiğimiz ay açılışı yapılan Bakırköy Belediyesi Sanatçılar Parkı ve Spor Kompleksinde gerçekleşen iftar yemeğine sporcuların yanı sıra Devlet eski Bakanı Fikret Ünlü,spor kulüplerinin yöneticileri, üyeleri, sporcu yakınları ve Ataköylüler de katıldı.

Bakırköy Belediyesi'nden sporculara iftar - Sayfa 3

Bakırköy’de spor yapmayan kalmayacak parolasıyla hareket ettiklerini belirterek konuşmasına başlayan Bakırköy Belediye Başkanı Dr. Bülent Kerimoğlu şunları söyledi: “ Bakırköy Belediyesi Atatürk Spor ve Yaşam Köyü’nde 10 farklı branşta her yıl yaklaşık 10 bin 7’den 77’ye Bakırköylüye ücretsiz spor kursları düzenliyoruz. 19 Mayıs’ta hizmete açtığımız bu spor kompleksinde de 18 Haziran itibarıyla ücretsiz spor kurslarımız başlayacak. Bakırköy’ü sporun başkenti yapma iddiamızın gereği olarak spor alanında çalışmalarımızı artırarak sürdüreceğimizin sizlerin huzurunda sözünü veriyorum. Sizlerin Bakırköy ilçemizi milli takımlar düzeyinde başarıyla temsil etmeniz de en büyük temennimdir. Bu akşam mütevazi soframızı bizlerle paylaşan tüm sporcularımıza, kulüplerimizin yöneticilerine ve üyelerine, sporcu yakınlarımıza ve Ataköylülere teşekkür ediyorum. Ramazan ayı vesilesiyle, bereket ve dostluğun artırmasını diliyorum. “