DİĞER HABERLER

Bakırköy Belediyesi'nden 5 bin çocuğa ücretsiz yaz spor okulu

Bakırköy Belediyesi geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi bu yıl da ücretsiz yaz spor okulu düzenliyor.

Bakırköy Belediyesi'nden 5 bin çocuğa ücretsiz yaz spor okulu - Sayfa 1

Bakırköy Belediyesi geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi bu yıl da ücretsiz yaz spor okulu düzenliyor.

Bakırköy Belediyesi'nden 5 bin çocuğa ücretsiz yaz spor okulu - Sayfa 2

Bakırköy Belediyesi Atatürk Spor ve Yaşam Köyü ile Bakırköy Sanatçılar Parkı ve Spor Kompleksinde bulunan spor tesislerinde 7-13 yaş arası çocuklar; tenisten futbola, basketboldan voleybola, jimnastikten satranca, yüzmeden buz patenine kadar 10 değişik dalda ücretsiz branş yaz spor okullarına katılabilecek.

Bakırköy Belediyesi'nden 5 bin çocuğa ücretsiz yaz spor okulu - Sayfa 3

Konuyla ilgili bir açıklama yapan Bakırköy Belediye Başkanı Dr. Bülent Kerimoğlu şunları paylaştı: “ Çocuklarımızın yaz tatillerini en verimli biçimde geçirebilmelerini sağlamak amacıyla bu yıl Atatürk Spor ve Yaşam Köyü’nün yanı sıra 19 Mayıs Atatürk’ü Anma , Gençlik ve Spor Bayramı’nda hizmete açtığımız Bakırköy Sanatçılar Parkı ve Spor Kompleksi’nde de ücretsiz yaz branş spor okullarını hizmete açacağız. 18 Haziran-6 Temmuz(1.Dönem), 9-27 Temmuz(2.Dönem) ve 30 Temmuz-17 Ağustos(3.Dönem) tarihlerinde üçer haftalık dönemlerde gerçekleşecek yaz spor okullarına 7-13 yaş arası tüm çocuklarımızı bekliyoruz. İki spor kompleksinde toplamda 5 binin üzerinde çocuğumuzun yaz spor okullarına katılacağını umuyoruz.“

Bakırköy Belediyesi'nden 5 bin çocuğa ücretsiz yaz spor okulu - Sayfa 4

Bakırköy Belediye Başkanı Dr. Bülent Kerimoğlu, ücretsiz yaz spor okulları organizasyonunu düzenleyen Bakırköy Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’nün 414 96 32 numaralı telefonundan da kayıt için ayrıntılı bilgi alınabileceğini sözlerine ekledi.