DİĞER HABERLER

Bakın Aziz Yıldırım'ın yanına oturan kadın kimmiş!

Sinan Erdem Spor Salonu'nda oynanan Euroleague Final Four maçında Aziz Yıldırım'ın yakınında oturan kırmızı elbiseli kadın bütün salonun dikkatini çekti.

Bakın Aziz Yıldırım'ın yanına oturan kadın kimmiş!

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ın yanında oturan kırmızı elbiseli kadının, CSKA Moskova Başkanı'nın sevgilisi olduğu ortaya çıktı.

Fenerbahçe final için parkeye çıkmadan önce Final-Four'da CSKA Moskova-Olympiakos maçı vardı. Maç kadar dikkat çeken ise Aziz Yıldırım'ın yanında oturan bir güzeldi.

Ilona Korstin

IILONA KORSTİN MERAK UYANDIRDI

Fenerbahçe maçından önce salondaki yerini alıp CSKA Moskova-Olympiakos mücadelesini izleyenler arasında Aziz Yıldırım da vardı. Ali Yıldırım, Mahmut Uslu gibi isimlerle birlikte maçı takip eden Aziz Yıldırım'ın hemen yan tarafında oturan kırmızı elbiseli kadın ise herkeste merak uyandırdı.

Güzelliğiyle dikkat çeken bu kadının bir dönem Beşiktaş Bayan Basketbol Takımı'na transfer olan IIona Korstin olduğu öğrenildi. Korstin aynı zamanda CSKA Moskova başkanının da sevgilisi.

Ilona Korstin

BEŞİKTAŞ'TA DA OYNADI

Ilona Korstin, 2011 yılında Beşiktaş Bayan Basketbol Takımı'na transfer olmuştu. Rus güzel Korstin, Bourges (Fransa), CSKA Moskova ve Spartak Moskova’da da (Rusya) forma giydi.

Ilona Korstin

Korstin, Rusya Milli Takımı ile de 3 kez Avrupa Şampiyonluğu, 2 kez Dünya İkinciliği ve 2 kez Olimpiyat Üçüncülüğü yaşadı.

Fenerbahçe - Real Madrid / Euroleague maçı sonucu

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER