DÜNYADAN FUTBOL

Babam gibi demişti! Tekrar buluşacaklar

West Ham ve Everton’ın Beşiktaş’ın Türk asıllı Avusturyalı yıldızı Veli Kavlak’ı kadrosuna katmak istediği iddia edildi.

Babam gibi demişti! Tekrar buluşacaklar

Geçtiğimiz sezon Beşiktaş’ı çalıştıran West Ham Teknik Direktörü Slaven Bilic ve geçtiğimiz günlerde teknik direktör Roberto Martinez’in görevine son veren Everton’ın Beşiktaşlı Veli Kavlak ile ilgilendiği iddia edildi.

EURO 2016'DAN SONRA GÖRÜŞÜLECEK

Avusturyalı Laola1 gazetesinin haberine göre, iki İngiliz ekibinin oyuncunun menajerlik şirketi Cosmosports ile iletişime geçtiği ve EURO 2016 turnuvasının ardından Beşiktaş ile görüşmelere başlayacağı belirtildi. West Ham ve Everton’ın yanı sıra bir Bundesliga takımının da Veli Kavlak’ı kadrosuna katmak istediği de iddialar arasında yer aldı.

 Veli Kavlak

"BABAM GİBİ"

Laola1 gazetesinin haberine göre, Veli Kavlak’ın Beşiktaş’tan ayrılması halinde ilk tercihi West Ham olacak. Veli Kavlak’ın “Babam gibi” dediği eski teknik direktörü Slaven Bilic ile tekrar buluşmak isteyebileceği ve Premier League’de iyi bir sezon geçiren West Ham’i tercih edebileceği belirtildi.

6 MAÇTA FORMA GİYDİ

Bu sezon omzumdan yaşadığı sakatlıktan dolayı çok fazla forma şansı bulamayan Veli Kavlak, Beşiktaş formasıyla 5’i Ziraat Türkiye Kupası’nda olmak üzere 6 maçta sahaya çıkabildi. Türk asıllı Avusturyalı oyuncu bu maçlarda rakip takım ağlarını sarsamazken 1 kez takım arkadaşını golle buluşturmayı başardı.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER