TRANSFER

Aziz Yıldırım'ın bu sözleri Ali Koç'a gönderme mi?

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ın bugün düzenlediği basın toplantısında UNİFEB için söylediği sözler Ali Koç'a mesaj olarak algılandı.

Aziz Yıldırım'ın bu sözleri Ali Koç'a gönderme mi?

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, Mersin İdman Yurdu maçında tribünlerin “Ersun Yanal tezahüratları” yapması hakkında dikkat çeken sözler sarfetti. UNİFEB’e yüklenen Aziz Yıldırım’ın sözleri, Yıldırım sonrası kulüp başkanı olması beklenen Ali Koç’a mesaj olarak yorumlandı.

Ali Koç'a mesaj verdi

Aziz Yıldırım, basın toplantısında Ali Koç’un başkanlığını yaptığı 1907 Derneği’ne bağlı ÜNİFEB için “onlardan utandım” derken sözlerine şöyle devam etti: "Kombine almış falan anlamam ben. Eğer yukarılardan talimat almışlarsa buralar yangın yerine döner. Ortalığı yakarım. Bakın, UNIFEB 1907 Derneği'nin altında kurulmuş. Dün utandım, hepiniz gelin üye olun demiştik bunlara. Fenerbahçe'yi seviyorlarmış. Yok canım... 1907 Derneği destek oluyor, kombine alıyorlar. Onlarla da konuşacağım, bunlarla irtibatlarını kesecekler. Kesmezlerse karşılarında beni bulurlar"

Aziz Yıldırım'dan zehir zemberek sözler

Ali Koç ne diyecek?

Aziz Yıldırım’ın açıklamalarına, 1907 Derneği Başkanı ve Aziz Yıldırım'ın ardından kulübe başkan adayı olacağını açıklayan Ali Koç’un ne cevap vereceği merak konusu oldu.

Yorumlar
TREND HABERLER