SÜPER LİG

Aziz Yıldırım'dan Terraneo'ya talimat

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, Terraneo futbol takımındaki sıkıntıları konuştu.

Aziz Yıldırım'dan Terraneo'ya talimat

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, Samandıra'da bir araya geldiği İtalyan futbol adamı Giuliano Terraneo futbol takımındaki sıkıntıları konuştu. Başta Van Persie olmak üzere problemlerin acilen giderilmesi gerektiğini söyledi.

Hürriyet'in haberine göre; Fenerbahçe'de üst üste yaşanan kötü sonuçların yanı sıra takımdaki sorunların bir türlü çözülmemesi üzerine Giuliano Terraneo salı günü kulübe çağrıldı.

İtalyan sportif direktörü çağıran başkan Yıldırım takımda yaşananlar ile ilgili hem bilgi aldı hem de bu sorunların neden çözülmediğini sordu.

İtalyan sportif direktörü bu sorunları çözmesi için Samandıra'da bu göreve getirdiklerini belirten Aziz Yıldırım, buna rağmen özellikle Robin van Persie sorunun bir türlü çözülmediğini ve bu nedenle medyaya hep malzeme verildiğini belirtti.

"SORUN İSTEMİYORUM" TALİMATI
Giuliano Terraneo'ya, yeterince etkin olmadığını, sorunları çözme konusunda geri planda kaldığını vurgulayan Başkan Aziz Yıldırım bundan sonraki süreçte çok daha etkin olunmasını ve sorunların saha içine yansımamasını talep etti.

Yıldırım'ın sert tavrı sonrası Terraneo'nun bundan sonra Samandıra Tesisleri'nde çok daha etkin bir şekilde çalışması bekleniyor. İtalyan sportif direktör, şimdiye dek yaşanan sorunların çözümü noktasında Teknik direktör Vitor Pereira'yı yalnız bırakmayacak ve onu öncekinden çok daha etkin bir şekilde desteklemeye başlayacak.

Yorumlar
TREND HABERLER