FENERBAHÇE

Aziz Yıldırım'dan Demirören'e Volkan Demirel çağrısı

Aziz Yıldırım'ın TFF Başkanı Demirören'e "Volkan Demirel’i unutmayın. Formuyla o da milli takımı hakediyor" dediği öğrenildi.

Aziz Yıldırım'dan Demirören'e Volkan Demirel çağrısı

Bundan tam 1 yıl önce Fanatik’e verdiği röportajda A Milli Takım forması giyerek, “Türkiye için oynamaktan gurur duyarım. Fatih Terim beni göreve çağırırsa ona minnettar kalırım” diyen Fernandao’nun hayalleri henüz gerçekleşmese de bu konuda önemli gelişmeler yaşanıyor.

BURAK'IN SAKATLIĞI HIZLANDIRDI

Türkiye Futbol Direktörü Terim, Burak Yılmaz’ın sakatlığı sırasında Fernandao için düğmeye basılmasını isterken, yıldız futbolcunun Çin’e gidişinin ardından bu kez, “elimizi çabuk tutalım” mesajını verdi.

Fenerbahçe'den sürpriz kaleci atağı

"VOLKAN'IN DÖNMESİ ÜLKE MENFAATİNE OLACAKTIR"

Federasyon başkanı Yıldırım Demirören, konu hakkında Fenerbahçe başkanı Aziz Yıldırım’a bizzat bilgi verip, destek talebinde bulundu.

Bu görüşmede Aziz Yıldırım’ın, “Fernandao burada Van Persie ile forma mücadelesi veriyor, A Milli Takım’da da rekabet ortamını artırır. Onu Ay-Yıldız’a kazandırırken, bir başka yıldızı unutmamak gerek. bu sezonki formu dikkate alındığında Volkan Demirel’in geri dönmesi de ülke menfaatine olacaktır” ifadelerini kullandığı öğrenildi.

VOLKAN PİŞMAN OLDU

Kazakistan maçı öncesindeki protestoların ardından sahayı terk eden Volkan Demirel’in soyunma odasında Terim’e, “bir daha beni milli takıma alma hocam” dediği ortaya çıkmış ancak tecrübeli kaleci daha sonra, “O andaki psikoloji ile söylenmiş sözlerdi. Ne zaman çağrılırsam koşa koşa giderim” açıklamasını yapmıştı.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER