SPOR GÜNDEMİ

Aziz Yıldırım Türkiye'ye dönmeyecek mi? / Kaçacak mı?

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım hakkında Yargıtay'ın kararını açıklamasının ardından ortaya atılan iddialar asılsız çıktı.

Aziz Yıldırım Türkiye'ye dönmeyecek mi? / Kaçacak mı?
Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım hakkında Yargıtay'ın kararını açıklamasının ardından dedikodular ayyuka çıktı. Bunlardan biri de Yıldırım'ın kaçacağı yönünde... Ama ortaya atılan iddialar asılsız çıktı. 
 
Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım'ın Yargıtay'ın hakkındaki kararları onamasının ardından, Fransa'da tatilde olması bazı medya kuruluşları ve sosyal medyada 'Yıldırım, Türkiye'ye dönmeyecek' iddiasını doğurdu.  
 
Bu iddialar tartışılırken, sarı-lacivertli kulübün başkanı Aziz Yıldırım 2012 yılının Temmuz ayında Divan Kurulu Toplantısı'nda 'Kıbrıs'a kaçacağı' yönünde çıkan haberlere verdiği sert tepki akıllara geldi.  
 
O dönemde hakkında çıkan 'Yıldırım kaçacak' şeklindeki haberlere "Kıbrıs'a kaçacağımı söylüyorlar. Benim mezarım belli ama bunu yazan şerefsizler nereye kaçacaklar merakla bekliyorum" diyerek cevap veren Aziz Yıldırım, Yargıtay kararının ardından kısa bir süre sonra Türkiye'ye döneceğini sarı-lacivertli kulübün yönetim kurulu üyeleriyle paylaştı. 
 

ŞİKE
TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER