FENERBAHÇE

Aziz Yıldırım o kupayı istiyor

Final-Four’da önce 3., geçen sezon da 2. olan Fenerbahçe’nin patronu, kupayı kafasına koydu

Aziz Yıldırım o kupayı istiyor

Potada Vesely’den sonra Udoh da kaldı, takım Hickman dışında korundu. Sırada 2 flaş transfer var... Basketboldaki bu maliyeti yüksek adımların sebebi Başkan Aziz Yıldırım’ın hayali olan Euroleague Şampiyonluğu.

Yakından izleyenler bilir; Fenerbahçe taraftarı için basketbol aşkı bambaşka...Futbol takımının maçlarının ilgi görmediği dönemlerde bile Ülker Arena’yı hem ligde hem de Avrupa’da dolduruyor, kombine alıyor, büyük destek veriyorlar.

Başkan Aziz Yıldırım da bu ilgiden çok memnun ve çıtayı her geçen sezon daha yükseğe koyuyor. Euroleaugue Final Four’da önceki sezon 3., geçen sezon da 2. olan Sarı- Lacivertliler işte bu noktada, gelecek planlarını yaptı, kupayı kaldırmayı kafasına koydu.

Bunun için yönetim elinden gelenin fazlasını yapıyor. Önce, birçok talibi olan Vesely dün de Ekpe Udoh ile sözleşme uzatan Fenerbahçe, 2 flaş transfer daha yapmaya hazırlanıyor. Hepsi Başkan Yıldırım’ın en büyük sportif hayallerinden biri olan Euroleague Şampiyonluğu için.

Gelecek sezon Galatasaray, Anadolu Efes ve Darüşşafaka ile birlikte basketbolun Şampiyonlar Ligi olarak kabul edilen arenada mücadele edecek olan Sarı-Lacivertliler, şimdiden Final Four’un en güçlü adaylarından biri olarak kabul ediliyor.

Fenerbahçe'nin tribün liderinin denizde cesedi bulundu


İstanbul açıklaması bekleniyor

Fanatik'in haberine göre; Final-Four’un gelecek sezon için 2 talibi var; İstanbul ve Moskova. Normalde bir önceki Final Four’un bitmesinden hemen sonra ULEB tarafından beklenen açıklamanın yapılması gerekiyordu. Ancak bu konuda Rusya’nın ULEB’e çok ciddi baskılar yaptığı ve daha sıcak bakılan İstanbul’un önüne geçmek için kulis yaptığı biliniyor.

Eğer organizasyon Türkiye’de kalırsa bu da hem hedefi kupa olarak koyan Fenerbahçe hem de diğer temsilcilerimiz için güzel bir motivasyon olacak.

Yorumlar
TREND HABERLER