FUTBOL

Aziz Yıldırım kimdir? Aziz Yıldırım kaç yaşında ve nereli?

Aziz Yıldırım kimdir, kaç yaşında, nereli? Aziz Yıldırım'ın Fenerbahçe başkanlığındaki geçmişi. Aziz Yıldırım'ın kazandığı kupalar ile ilgili bilgiler haberimizde...

Aziz Yıldırım kimdir? Aziz Yıldırım kaç yaşında ve nereli?  - Sayfa 1

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, başkanlık koltuğunda 20. yılını geçtiğimiz ayda tamamlamıştı. Başkanlığa yeniden aday olan Aziz Yıldırım kimdir? Fenerbahçe'nin Aziz Yıldırım ile kazandığı kupalar ve başarılar. Aziz Yıldırım'ın kişisel hayatı, evli mi çocuğu var mı? Tüm bilgiler haberimizde...

Aziz Yıldırım kimdir? Aziz Yıldırım kaç yaşında ve nereli?  - Sayfa 2

Aziz Yıldırım nereli? Kaç yaşında, eğitim durumu 1952 Ergani doğumlu olan Aziz Yıldırım, 1998 yılında Vefa Küçük ile girdiği başkanlık yarışını 1 oy farkla kazanmıştı. . Küçük yaşlarda futbol oynayan Hamidiyespor'da forma giymişti. Aziz Yıldırım günümüzdeki ismi Gazi Üniversitesi olan Ankara Devlet Mühendislik Mimarlık Akademisi İnşaat Mühendisliği bölümü mezunudur.

Aziz Yıldırım kimdir? Aziz Yıldırım kaç yaşında ve nereli?  - Sayfa 3

Aziz Yıldırım'ın Fenerbahçe başkanlığı geçmişi Başkanlık koltuğunda 20 yılı deviren Aziz Yıldırım kulübe sportif ve tesisleşme anlamında önemli başarılar kazandırdı. Aziz Yıldırım başkanlığı boyunca kulüp yatırımlarına büyük önem vermiş, Şükrü Saraçoğlu Stadı'nı yıkarak yeniden yaptırmış ve basketbol takımına yepyeni bir salon yaptırmıştı Düzce Topuk Yaylas'nın faaliyete geçmesi ve Faruk Ilgaz Tesisleri'nin yeniden restore edilmesi gibi yenilikler de Aziz Yıldırım tarafından yapılmıştı.

Aziz Yıldırım kimdir? Aziz Yıldırım kaç yaşında ve nereli?  - Sayfa 4

Aziz Yıldırım'ın Fenerbahçe'de kazandığı kupalar ve yaptığı tesisler Fenerbahçe bu süreçte Aziz Yıldırım'ın başkanlığı döneminde 6 lig şampiyonluğu 8 lig ikinciliği yaşadı Takım, UEFA Şampiyonlar Ligi çeyrek finaline ve UEFA Avrupa Ligi yarı finaline Aziz Yıldırım başkanlığında ulaştı.. Yıldırım, bu süreçte amatör branşlara da ağırlık verdi. Fenerbahçe Spor Kulübü, aynı sezonda futbol, kadınlar ve erkekler basketbol, kadınlar ve erkekler voleybol branşlarında lig şampiyonu olmuş, 5'te 5 şampiyonluk yaşayan tek takım olma özelliğini Yıldırım ile kazandı.