FENERBAHÇE

Aziz Yıldırım başkanlığa elverişli raporu aldı!

Fenerbahçe, tarihinin en kritik seçimlerinden biri 2-3 Haziran'da gerçekleşecek. Bu zorlu yarışta Aziz Yıldırım ve Ali Koç yarışacak. İki başkan da çalışmalarını hızla sürdürüyor.

Aziz Yıldırım başkanlığa elverişli raporu aldı!

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, bir taraftarın "Sağlığınız nasıl?" sorusuna, "Check up yaptırdım. Doktorlar, '3 yıl daha başkanlık yapabilirsin' dediler" şeklinde cevap verdi.

AZİZ YILDIRIM: "BAŞKANLIK YAPABİLİRİM": İzmir'de '3 Temmuz ve FETÖ Kumpaslarının Bilinmeyenleri' konulu panele katılan Aziz Yıldırım, konuşma yaptığı sırada ilginç bir soru aldı. Üyelerden birinin, "Sağlığınız nasıl?" şeklindeki sorusuna Yıldırım, "Check up yaptırdım. Doktorlar, '3 yıl daha başkanlık yapabilirsin' dediler"  sözleriyle cevap verdi. 

Aziz Yıldırım

ZONA HASTALIĞI İDDİASI VARDI: Aziz Yıldırım'ın aşırı stres nedeniyle Zona hastalığına yakalandığı ve bu yüzden evinde yoğun bir şekilde tedavi gördüğü iddia edilmişti. 

ZONA HASTALIĞI NEDİR?: Zona hastalığı; insanın gövde bacak ve yüz derisinde, sinirler boyunca birtakım ağrılı fiskelerin dökülmesi biçiminde kendini gösteren, mikroplu bir deri hastalığı.
Su çiçeği hastalığına sebep olan ''Varicella zoster'' adlı virüsün meydana getirdiği sinir iltihabıdır.

Yorumlar
TREND HABERLER