FENERBAHÇE

Aykut Kocaman'dan takıma gözdağı!

Fenerbahçe teknik direktörü Aykut Kocaman, Ozan Tufan üzerinden takıma gözdağı verdi. Ozan üzerinden takıma giden mesaj: "Çalışan oynar, çalışmayan aramızda olmaz" oldu.

Aykut Kocaman'dan takıma gözdağı!

Fenerbahçe'de Osmanlı maçı sonrası ilk 11'e giremeyen Ozan'ın günden güne takımdan uzaklaşması sonrası teknik direktör Aykut Kocaman onu Antalya kampı kadrosuna da almadı.

Ozan üzerinden takıma giden mesaj, "Çalışan oynar, çalışmayan aramızda olmaz" oldu. Sakatlıktan dönmesine karşın Valbuena'yı 11'e almayan Kocaman, performansı yükselen Aatif'la yoluna devam etti.

Valbuena'nın performansı yükselince, Aatif'ı yine 11'de tuttu ve Fransız isme de ileri uçta yer açarak ödüllendirdi.

Konya maçında cezalılar nedeniyle Souza stopere çekilirken yerine orta alanda Ozan'ın görev yapması bekleniyordu. Ancak Kocaman idman performansından memnun olmadığı Ozan yerine maça Oğuz Kağan'la başladı. 45 dakika sonrasında yerine Soldado girdi. Kocaman bu mesajla, futbolcuların kendisine ve forma adaletine olan inancını da artırdı. 

Fenerbahçe'ye transferde sürpriz isim

KAMPTA İLK DERS DOĞRU POZİSYON : Fenerbahçe Teknik Heyeti, Antalya kampı için ders programını hazırladı. Antalya kampı, antrenman ağırlıklı olacağı için sadece bir hazırlık maçı yapılacak. İdmanların ana teması, saha yerleşimi ve pozisyon alma konuları olacak. Aykut Kocaman oyuncuların bu iki konudaki planları tamamen ezberlemesini isteyecek.

Yorumlar
TREND HABERLER