FENERBAHÇE

Aykut Kocaman'dan istifa açıklaması!

Fenerbahçe teknik direktörü Aykut Kocaman, yeni başkan Ali Koç'un önünü açmak için istifa dilekçesini sunduğu iddialarına cevap vererek, "Ali Koç'un benimle görüşmesini bekleyeceğim ve o görüşmenin ardından gereken neyse onu yapacağım" ifadelerini kullandı.

Aykut Kocaman'dan istifa açıklaması!

Fenerbahçe'de tarihi seçimden Ali Koç'un zaferle ayrılmasının ardından gözler teknik direktör Aykut Kocaman'a çevrildi. Fenerbahçe kongresinde oyunu kullanan Kocaman'ın Ali Koç'un önünü açmak için istifa dilekçesini sunduğu iddia edilmişti ancak olayın aslı ortaya çıktı.

Pazar günü öğlen saatlerinde Kadıköy'e giderek oyunu kullanan Aykut Kocaman, ardından ne Aziz Yıldırım ne de Ali Koç ile bir görüşme yapmadı ve ailesiyle birlikte zaman geçirdi. Hakkında çıkan "istifa etti" haberlerini gazetelerden ve sosyal medyadan takip eden Kocaman'ın bu yönde bir karar almadığı ve başkan Koç'tan gelecek olan "görüşme" talebini beklediği öğrenildi.

Fenerbahçe'deki görevi devam eden, istifa kararı almayan ve dolayısıyla bu kararını yeni yönetime iletmeyen Aykut Kocaman'ın "Yeni başkan Ali Koç'un benimle görüşmesini bekleyeceğim ve o görüşmenin ardından gereken neyse onu yapacağım" ifadelerini kullandığı öğrenildi.

İşte Ali Koç'un anlaştığı dünyaca ünlü isim!

Yorumlar
TREND HABERLER